Nyjah Huston Skate for Gold
3.0/5

Nyjah Huston Skate for Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Nyjah Huston Skate for Gold

Nyjah Huston Skate for Gold is een online gokkast van Play ‘N Go gebaseerd op de skateboarder Nyjah Huston, die meerdere malen goud wist te behalen met zowel het wereldkampioenschap skateboarden als met de Summer X Games.

Enkele top skateboarders die hem voorgingen zijn Rodney Mullen en Tony Hawk, beiden inmiddels oldtimers wat de skateboard wereld aangaat.

Play ‘N Go heeft er in ieder geval een fantastische slot van weten te produceren met extra features zoals Wildboard Respins en een free spins bonus als je het woordje SKATE weet te vormen.

De locatie va dit thema is (waarschijnlijk) Long Beach California met zon, zee, strand en palmbomen op de achtergrond.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de variantie schommelt tussen laag en medium in.

Hoe werkt de Nyjah Huston Skate for Gold Gokkast?

Het speelveld van Nyjah Huston Skate for Gold bestaat uit vijf rollen, drie rijen met tien actieve lijnen.

Inzetten kan via de gebruikelijke inzetstaffel op Play ‘N Go slots, vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Wat het spelverloop betreft is het de bedoeling dat Nyjah zoveel mogelijk trucjes op zijn skateboard laat zien zodat je kunt profiteren van de beste uitbetaling.

De premium symbolen bestaan uit een lachende Nyjah en vier hoogstandjes op zijn skateboard waarmee je bij vijf van dezelfde soort vanaf 10x tot 25x de inzet wint.

In plaats van kaartsymbolen vormen de lage waarde symbolen het woord SKATE. Weet je vijf dezelfde letters te draaien dan pak je 3x tot 5x de inzet.

Het wild symbool is de skateboard van Nyjah dat alle andere symbolen kan vervangen behalve de letters die SKATE vormen.

Wild Board Respin Tricks

Tijdens het basisspel kan op willekeurige momenten de combo meter worden geactiveerd en als Nyjah een van zijn skateboard tricks uithaalt verdien je een Wild Board Respin.

Je krijgt nu een respin toegekend waarbij je twee extra wilds en een expanding wild krijgt. De expanding wilds kunnen in een gouden skateboard veranderen waarmee je een multiplier tot maximaal 10x kunt verdienen.

De Gratis Spins Bonus

Gratis spins verdienen kan door via de lage waarde symbolen het woordje SKATE te vormen. Je ontvangt nu 12 gratis spins en de combo meter is nu gedurende de gehele bonusronde actief.

Door drie random trucjes op de skateboard uit te halen van links naar rechts kun je extra features ontgrendelen.

De features zijn als volgt;

  • 2 gratis spins
  • een wild board respin

Je bent afhankelijk van de drie combinaties om gratis spins en respins te verdienen. Via de multiplier dat is gekoppeld aan de respins kan de winst mooi oplopen.

Wat is onze beoordeling van de Nyjah Huston Skate for Gold Gokkast?

Wat branded slots aangaat weet Play ‘N Go ons altijd weer te verrassen. Hoewel Nyjah Huston skate for Gold niet zo spectaculair is als de Twisted Sister gokkast is het thema in ieder geval perfect uitgevoerd.

Wat het spelverloop betreft draait het in de basis en eigenlijk ook tijdens de bonusronde om de Wild Board Respins. Lukt het dan om de 10x multiplier te pakken dan kun je een flink bedrag winnen.

Je kunt hier uitgebreid genieten van het gratis demospel of maak direct een account aan bij Just Spin waar je als nieuwe speler 100 gratis spins krijgt die je kunt opspelen op Play ‘N Go’s Fire Joker gokkast.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip