Nudge Runner Jackpot
3.0/5

Nudge Runner Jackpot


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Nudge Runner Jackpot

De Nudge Runner Jackpot is een multiplayer speelautomaat met 2 sets van 3 rollen gekoppeld aan een jackpot. De mystery jackpot kan oplopen tot 5000 euro en je kunt zelf bepalen of je juist met 1 of 2 gokkasten tegelijk wilt spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt slechts 95% en de variantie is laag waardoor je vaak kleine bedragen wint. De Nudge Runner is te spelen met een mobiele telefoon of tablet en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per spin.

Deze fruit machine zal je vast herkennen en dat klopt ook want Stakelogic heeft een vernieuwde versie online gebracht waarmee je dus op twee fruitkasten tegelijk kan spelen.

Hoe werkt de Nudge Runner Jackpot Gokkast?

Je kunt zelf selecteren of je met een enkele gokkast of juist met twee gokkasten tegelijk wilt spelen. De gokkast bestaat uit 3 rollen met drie rijen en per spel zijn er 5 winlijnen actief. Via de instellingen kun je bepalen of je met één of twee gokkasten tegelijk wilt spelen.

nudge runner jackpot slot

Winnende combinaties zijn dus horizontaal, via de bovenste, middelste en onderste rij en diagonaal te behalen. De symbolen bestaan uit citroenen, sinaasappels, pluimen, druiven, klokken, bar en ster symbolen.

De ster symbolen betalen het meeste uit (200 punten) en staan niet op zichzelf maar zullen over andere symbolen verschijnen waardoor je een dubbele prijs pakt.

De Nudges en Jackpot

De nudges zorgen voor extra spanning want lukt het net niet om een winnende combinatie te draaien dan kan de nudge feature goed van pas komen. Nudges komen vaker voor bij fruitautomaten zoals bij NetEnt’s Grand Spinn gokkast dat na elke winnende combinatie wordt geactiveerd.

nudge feature

Zodra je op de Nudge Runner Jackpot met een inzet van €0,40 speelt zijn er drie nudges actief die automatisch geactiveerd worden zodat je alsnog een winnende combinatie weet te landen. De te winnen jackpot valt geheel random en het bedrag dat je kunt winnen begint vanaf 500 euro en kan oplopen tot 5.000 euro.

Wat vinden wij van de Nudge Runner Jackpot Gokkast?

De Nudge Runner Jackpot gokkast is ideaal voor spelers die vroeger in de snackbar of bij de afhaalchinees een gokje waagden. De nudge feature wordt actief wanneer je verzekerd bent van een winstcombinatie. Het is dus verstandig om met een inzet te spelen zodat de nudge feature wordt geactiveerd.

Hoewel de kans op het winnen van de jackpot erg klein is heeft Stakelogic wel een ‘Win Chance’ meter toegevoegd. Zodoende weet je wanneer je extra kans maakt op de jackpot en dan is het wijs om met een iets hogere inzet te spelen.

Pluspunten
  • Een gokkast dat doet denken aan het spelen bij de afhaalchinees
  • De nudges zorgen automatisch voor extra winstcombinaties
  • De jackpot kan op elk willekeurig moment vallen
Minpunten
  • De RTP is iets lager vergeleken met videoslots
© Copyright 2023 Gokkasten Stip