North Storm
4.0/5

North Storm


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » North Storm

North Storm is een nieuwe 3D gokkast ontwikkeld door Rabcat Gaming en uitgebracht onder het Quickfire platform van Microgaming. Rabcat slots bevatten waanzinnige visuele effecten, enkele voorbeeld slots van deze spelontwikkelaar zijn Sherlock of London en Nikola Tesla’s Incredible Machine.

North Storm ziet er prachtig uit en is voorzien van een ijskoud thema in een verboden tempel met besneeuwde bergen, sneeuw en rune stenen.

Het spelmechanisme is vergelijkbaar met NetEnt’s Gonzo’s Quest gokkast dat gebruik maakt van het Avalanche mechanisme maar Microgaming heeft een vergelijkbaar slot Jungle Jim Eldorado in het verleden uitgebracht waarbij het mechanisme Rolling Reels wordt genoemd.

Het maakt allemaal niet uit want North Storm blijft een goed ontwikkeld slot en heeft met 96.13% een redelijk goede RTP en de variantie is medium.

Hoe speel je de North Storm Video Slot?

Het speelveld is opgedeeld in 5 rollen met drie rijen met 25 vaste lijnen.

Er wordt gebruik gemaakt van Microgaming’s Rolling Reels systeem dat vrijwel hetzelfde is als het Avalanche systeem dat NetEnt hanteert. De symbolen vallen op hun plaats en de symbolen waarmee je winnende combinaties  behaalt verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe.

Zodoende kun je met een enkele draaibeurt meerdere winnende combinaties behalen. Voor geld spelen kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 50 euro per spin.

De symbolen bestaan uit rotsblokken met graveringen van kaartsymbolen en bijzondere symbolen. De kaartsymbolen hebben de laagste waarde, hiermee pak je 1x tot 4x de inzet met een combinatie van vijf dezelfde.

Er zijn drie premium symbolen waarmee je 20x tot 100x de inzet kunt winnen. Het wildsymbool is een gegraveerde vossenkop en dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve het free spins symbool en geeft ook een uitbetaling van 100x de inzet bij vijf dezelfde.

Bonus Falls met Multiplier

Een winnende combinatie activeert de ‘Bonus Fall’ feature waardoor symbolen verdwijnen om plaatst te maken voor nieuwe.

Bovendien is er ook een vermenigvuldiger actief dat tot maximaal 4x in de basis kan oplopen (8x tijdens de free spins bonus) tijdens ‘Bonus Falls’. De ‘Bonus Falls’ blijven net zo lang vallen totdat je geen winnende combinatie meer draait.

De Free Spins Bonus

De free spins bonus kun je activeren door 3 free spins symbolen op een win lijn te landen (de met goud vergulde helm).

Draai je deze combinatie tijdens een eerste fall of een bonus fall dan ontvang je 8 gratis spins maar vervolg draaibeurten kunnen 2 extra spins per draai opleveren (tot maximaal 20x). Dit symbool komt alleen op de eerste drie rollen voor!

Onze beoordeling van de North Storm Gokkast

Rabcat behoort tot een van onze favoriete slot ontwikkelaars. Op de eerste plaats komt dit doordat zij een uniek design leveren met prachtige grafische effecten. North Storm is tijdens de wintermaanden een leuk slot om te spelen dankzij de ijskoude vormgeving van dit spel.

Ondanks dat de vermenigvuldiger iets lager lijkt te liggen dan bij Gonzo’s Quest biedt North Storm een redelijk goede RTP en zijn de uitbetalingen in de basis vrij goed. Als je een liefhebber bent van dit thema dan kunnen wij je NetEnt’s Asgardian Stones gokkast aanbevelen.

Waar kun je North Storm voor geld Spelen?

Ben je uitgespeeld op de demo en wil je een gokje voor geld wagen?

Bezoek eens een online casino met een kansspelvergunning van de kansspelautoriteit. Zo speel je bij een aanbieder dat voor de volle honderd procent betrouwbaar is.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip