Ninja Ways
3.0/5

Ninja Ways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ninja Ways

Dat Red Tiger Gaming waanzinnige slots produceert blijkt maar weer met de nieuwe Ninja Ways 3D videoslot. De killer Ninja raast door het scherm en het spel bevat 5 rollen, 4 rijen en je kunt op 4096 verschillende manieren een winnende combinatie draaien dankzij het Win All Ways format.

Ninja Ways is het eerste 3D slot van Red Tiger Gaming in 2019. Deze slots ontwikkelaar is in een kort tijdsbestek uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde slots provider. Dit is een gokkast met een hoge variantie en de RTP bedraagt 96,01%. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 40 euro per speelronde.

Hoe werkt Ninja Ways?

Vanwege het gebrek aan winlijnen zul je vast denken dat het lastig is om een winnende combinatie te behalen maar niets is minder waar. Dankzij het Win All Ways mechaniek gekoppeld aan een vermenigvuldiger maak je kans op 4096 win combinaties.

Enkele spelelementen zijn de Ninja spins waarmee je een gratis spins bonus kunt spelen, de Ninja Doors waarmee je een Mega symbool met gegarandeerde winst kunt pakken, het Ninja Wild waarmee de Ninja over het scherm vliegt en een wild achterlaat en de Ninja Ways waarbij de Ninja een spoor van identieke symbolen achterlaat.

Dit spel is overigens ook via een smartphone en tablet speelbaar!

De extra bonussen

De extra bonussen maken dit spel er een om aan jouw favorieten toe te voegen. je kunt via de volgende manieren in de prijzen vallen;

  • Ninja Ways: De Ninja vliegt over alle rollen en laat een spoor aan premium symbolen achter.
  • Ninja Spins: Draai je vijf free spin symbolen (scatters) dan gaat de gratis spins bonus van start. Elke scatter levert een aantal free spins op en in totaal kun je er 15 winnen. Tijdens deze bonus is de raast de Ninja vaker over de rollen waardoor je meer kans maakt op grote prijzen.
  • Ninja Doors: Een geheime deur wordt geopend en onthuld een Mega symbool dat gegarandeerd een winnende combinatie oplevert.
  • Ninja Wild: De wilds zijn gekoppeld aan een 2x tot 8x vermenigvuldiger.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Dit is een van de beste gokkasten van Red Tiger Gaming en zeker de moeite waard om te proberen. De mini bonussen komen regelmatig voor en de free spins bonus kan een enorme winstbedrag opleveren.

Thematisch zit dit slot ook goed in elkaar!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip