Nightfall
4.0/5

Nightfall


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Nightfall

Na de grappige insteek van de Fat Drac slot komt Push Gaming nu met een meer onheilspellend ontwerp. Nightfall is een nieuwe Push Gaming gokkast met een gotisch vampieren thema dat waarschijnlijk op onze lijst aan gokkasten met Halloween wordt toegevoegd. Het verhaal speelt zich af in een middeleeuws dorp dat zomaar Transsylvanië zou kunnen zijn. Dit spel ziet er in ieder geval prima uit, of het spelverloop ook goed is kun je verderop in onze review ontdekken.

Nightfall gebruikt het cascade mechanisme zodat symbolen van winnende combinaties verdwijnen en plaats maken voor nieuwe symbolen. Let tijdens het basisspel vooral op de vuurballen die op de rollen worden afgevuurd. Hiermee pak je namelijk geldprijzen en vermenigvuldigers. De bonusronde is spannend want alle uitbetalende symbolen worden verwijderd zodat er alleen vuurballen en scatters overblijven.

The theoretische uitkeringspercentage is 96,36% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in. De maximale winst bedraagt 20.000x de inzet.

Werking van de Nightfall Gokkast

Nightfall is een 5-reel gokkast met drie rijen en 20 vaste lijnen. Een winstcombinatie vormen kan door minstens drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te landen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De standaard uitbetalingen voor winstcombinaties zijn bijzonder goed. Het cascade spelmechanisme zorgt ervoor dat je cascades aan winstcombinaties kunt landen. Symbolen van winnende combinaties worden na elke spin vervangen.

nightfall gokkast

De welbekende kaartsymbolen betalen met 5x de inzet voor vijf van dezelfde soort het minste uit. Drie dieren maskers zijn meer waard, hiermee pak je ene uitbetaling van 50x tot 100x de inzet. Het symbool van de Nightfall koningin zorgt voor een maximale uitbetaling van maar liefst 1.000x de inzet!

Tot slot is er nog een fire orb dat zowel als wild en scatter telt. Behalve dat dit wild alle uitbetalende symbolen kan vervangen om een winstcombinatie te vormen zorgen vijf wilds ook voor 1.000x de inzet.

Fireballs en Multipliers

Er is ook nog een top rol waarop je vermenigvuldigers te zien krijgt. Zodra je een vuurbal op de rollen krijgt verschuift dit symbool naar de top rol waarmee je een geldprijs vanaf 2x tot 5.000x de inzet kunt winnen. Je zult echter drie vuurballen in hetzelfde vakje moeten krijgen om een uitbetaling te pakken. Zodra je een prijs wint verdwijnt het vakje waarna er een nieuwe voor in de plaats komt.

De vuurballen kunnen ook van vermenigvuldigers van x2 tot x50 zijn voorzien. Zodra je een fireball multiplier draait worden eerst de vermenigvuldigers op de top rol verhoogt. Vervolgens verandert de multiplier fireball in een reguliere vuurbal en verschuift dit symbool ook naar een vakje op de top rol.

Gratis Spins Bonusspel

Zodra je 3, 4 of 5 fire orb scatters weet te landen ontvang je eerst een geldprijs van respectievelijk 5x, 50x of zelfs 1.000x de inzet. Daarna ontvang je 6 gratis spins plus 1 extra spin voor elke extra vuur orb. Alle uitbetalende symbolen worden van de rollen verwijderd zodat er alleen fireballs, fireball multipliers en scatters overblijven.

bonusspel

De vermenigvuldigers op de top rol blijven nu staan en veranderen niet tijdens een volgende spin. Zo wordt het eenvoudiger om met drie vuurballen een geldprijs te winnen. Extra spins verdienen kan door drie scatters te landen waarmee je +2 extra spins krijgt. De scatters worden op de meter links van het speelveld opgespaard.

Als je het geduld niet kunt opbrengen om de bonusronde via het basisspel te bereiken kun je het bonusspel kopen. Dit kost dan 113.5x de inzet.

Wat is onze beoordeling van de Nightfall Slot?

Wat opvalt is dat dit spel een paar nieuwe innovatieve features bevat. Wat dat betreft mag Push Gaming aangeprezen worden want ze proberen met vrijwel elk spel iets nieuws uit. Tijdens onze testsessie werden er regelmatig vuurballen op de rollen afgeworpen.

Wij hebben de bonus buy feature gebruikt om het bonusspel te spelen en daar wordt het echt feest. De winstpotentie van 20.000x de inzet is tijdens het bonusspel zeker haalbaar. Speel hierboven alvast het gratis demospel.

Andere slots waar wij onlangs reviews van hebben geplaatst en je kunnen aanbevelen zijn Steam Spin van Yggdrasil en Narcos Mexico van Red Tiger.

Pluspunten
  • Innovatief ontwerp en speldesign
  • Fantastische prijzen voor reguliere winstcombinaties
  • Fireball symbolen waarmee je geldprijzen tot 5.000x de inzet kunt winnen
  • Een spannende gratis spins bonusronde
Minpunten
  • Wij hebben geen negatieve aspecten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip