Nero’s Fortune
4.0/5

Nero’s Fortune


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Nero’s Fortune

Nero’s Fortune is een van de eerste Quickspin slots dat gebruik maakt van 3D elementen waardoor dit spel tot een van de mooiste Quickspin gokkasten behoort. Het thema is gebaseerd op de Romeinse keizer Nero waarbij het gerucht de ronde deed dat hij opdracht gaf tot de grote brand van Rome.

Quickspin heeft het thema goed vertolkt en dat is zowel te zien als te horen zodra je dit Nero’s Fortune speelt. Dit is een Cluster Pays gokkast met een theoretische uitbetalingspercentage van 96,21% en een hoge variantie.

Hoe werkt de Nero’s Fortune Gokkast?

Nero’s Fortune maakt gebruik van het Cluster Pays mechanisme dat Quickspin heeft omgedoopt tot het Tumble Mechanisme. De symbolen vallen naar beneden en winnende combinaties van vijf dezelfde verdwijnen van het scherm en maken plaats voor nieuwe symbolen die in de plaats tuimelen.

Het speelveld bestaat uit een grid van 5×5 symbolen en een winnende combinatie kan op willekeurige momenten vermenigvuldigers opleveren. Het gevleugelde wildsymbool vervangt alle andere symbolen behalve de bonus scatter (het Aquila veldteken).

De premium symbolen zijn drie diertekens en een rode robijn waarmee je een uitbetaling van 10x tot maximaal 150x de inzet kunt verdienen bij twaalf van dezelfde soort. symbolen met een lage waarde zijn wederom de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 waarmee je 3x tot 7x de inzet pakt zodra je twaalf dezelfde weet te landen.

De uitbetalingen beginnen al vanaf een staffel van vijf dezelfde symbolen en lopen op tot twaalf dezelfde. Zodra je een winnende combinatie draait kunnen er vuurpijlen op de rollen worden afgevuurd waarmee een X achtergelaten wordt. Valt er een winnende combinatie op de X dan pak je een multiplier mee.

Wat opvalt is dat het complete speelveld verdraait zodra je twee bonussymbolen weet te landen, een leuke functie waardoor dit spel extra spannend wordt.

De Free spins bonus

Zodra je drie of meer scatters op de rollen krijgt dan gaat de Flames of Nero bonus van start. De free spins staffel is als volgt:

  • 3 scatters: 10 gratis spins
  • 4 scatters: 12 gratis spins
  • 5 scatters: 14 gratis spins

Tijdens het bonusspel zal de scatter niet meer vallen dus je kunt helaas geen extra bonus spins verdienen maar er worden wel een paar leuke features ontgrendeld.

Je krijgt namelijk bij elk free spin een aantal multipliers die middels de vuurpijlen op de rollen worden afgeschoten. De multipliers blijven staan en lopen op waardoor je via de avalanches een gigantische winst kunt  vergaren.

Wat vinden wij van de Nero’s Fortune Slot?

Ons inziens behoort Nero’s Burning tot een van de beste Quickspin slots. De vermenigvuldigers die je tijdens het basisspel kunt vergaren en het Tumble mechanisme waarmee winnende symbolen worden vervangen door nieuwe maken dit een super spannende gokkast.

Grafisch gezien is dit videoslot bijzonder goed uitgewerkt waardoor je echte immersie beleeft. Ben je een type speler dat op zoek is naar een slot gekoppeld aan een hoge variantie? Dan is het spelen van Nero’s Fortune een must!

Als je een liefhebber bent van het Avalanche mechanisme en een jackpot slot zoekt dan kun je NetEnt’s Imperial Riches eens proberen waarmee je kans maakt op een van de vijf progressieve jackpots.

War kan ik dit spel voor geld spelen?

Zodra je uitgespeeld bent op het gratis demospel en een gokje voor geld wilt wagen dan kunnen wij je adviseren om een account aan te maken bij een legale goksite.

Het voordeel van het spelen bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde casino is dat je zekerheid hebt dat je bij een veilig een betrouwbare aanbieder speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip