Neon Staxx
4.0/5

Neon Staxx


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Neon Staxx

Het is weer tijd voor een nieuwe Netent videoslot want pas geleden is de Neon Staxx online gebracht en qua spelverloop is dit spel best uniek. Wat direct opvalt aan Neon staxx is dat de rollen iets wat schuin naar achteren weglopen, vrij uniek en tot dusver nog niet vaak toegepast op slotmachines. Het uiterlijk van dit spel doet een beetje aan de Transformers denken en is in elk geval futuristisch.

Toch is dit volgens Netent een video slot in retro stijl dat ons terugbrengt naar de jaren tachtig, mede dankzij de neon kleuren en het achtergronddeuntje van een synthesizer. In elk geval is de Neon Staxx een beetje anders dan de gebruikelijk slots waar je op speelt en door de Super Staxx feature kun je momenten van spanning en sensatie beleven. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,9% en dat is goed voor een NetEnt slot, de variantie is medium.

Hoe werkt Neon Staxx?

Natuurlijk kun je ook dit Netent spel weer gratis spelen via Gokkasten Stip zodat je in elk geval alle mogelijkheden kunt ontdekken dat dit slot te bieden heeft. Wat gelijk opvalt is dat dit spel een extra rij bevat zodat er vijf rollen en vier rijen zijn waardoor de kans op een winnende combinatie een stuk groter is.

De symbolen die letters bevatten zijn zogenaamde ‘Low Win’ symbolen terwijl het wild en scatter tot de ‘High Win’ symbolen behoren, de overige symbolen behoren tot de ‘Predator Symbols’. Winnende combinaties komen ook kris kras voor als soortgelijke symbolen aan elkaar gekoppeld zijn.

Het wildsymbool kan extra winnende combinaties opleveren terwijl de scatter juist voor free spins kan zorgen. Helaas is Neon staxx niet gekoppeld aan een progressieve jackpot maar kun je wel met een enkele draai aan de rollen tot 80.000 munten winnen!

Extra Features

Zoals gebruikelijk bij de video slots van Net Entertainment is ook Neon Staxx voorzien van een wild en scatter symbool maar extra spannend wordt het door de Super Staxx toevoeging, een bijzondere feature waarmee je elke speelronde kans maakt op symbolen die over de gehele rol uitklappen. Uitbetalingen gelden zowel van links naar rechts als rechts naar links (win both ways).

De scatter zorgt voor free spins en het aantal is afhankelijk van hoeveel scatters je draait;

  • 3 scatters : 10 free spins
  • 4 scatters : 15 free spins
  • 5 scatters : 20 free spins

Extra spannend wordt het door de staxx (gestapelde symbolen) die met elke spin vallen, dat ook in de basis voorkomt maar tijdens free spins worden de symbolen afgewisseld met premium symbolen. Als je met een maximale inzet speelt kun je tijdens deze bonus 400.000 euro pakken!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip