Neon Rush Splitz
4.0/5

Neon Rush Splitz


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Neon Rush Splitz

Met het 3D slot Neon Rush Splitz laat Yggdrasil Gaming zien dat zij wat visuele effecten tot de top spelontwikkelaars behoren. De Neon Rush Splitz gokkast ziet er geweldig uit en het neon verlichte motorrace thema is prima uitgevoerd. 

Toch ontbreekt het een beetje aan features maar dat wordt deels goed gemaakt door de jackpots waarmee je maximaal 25.000x de inzet kunt winnen.

De werking van dit spel is vrij uniek en de naam moet je proberen niet te verwarren met NetEnt’s Neon Staxx gokkast.

Het theoretische uitbetalingspercentage hebben wij vastgesteld op 96,30% en de vaiantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Neon Rush Splitz 3D Slot?

Het speelveld van Neon Rush Splitz is verdeeld in vijf rollen, drie rijen en 10 vaste lijnen.

Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 40 euro per draai en aangezien de jackpot stand een x-aantal keer de inzet betreft is het verstandig om met minstens 1 euro per draai te spelen (mits jouw speelbudget dit toestaat).

Tijdens het spelen lijk je mee te rijden met de neon verlichte motorracer die soms van links naar rechts slingert en andersom.

Uniek is toch wel het splitz symbool dat een symbool kan opsplitsen vanaf 1 tot 5 kleinere symbolen waardoor je in de basis winnende combinaties met vijftien dezelfde symbolen kunt behalen ondanks dat je met slechts 10 lijnen speelt.

De premium symbolen in het basisspel lijken een beetje op neon verlichte edelstenen en leveren voor vijftien van dezelfde soort een uitbetaling van 500x de inzet op. 

Het hexagon, vierkant op de zijde en omgekeerde driehoek zijn goed voor een uitbetaling van 250x de inzet zodra je vijftien stuks weet te landen.

Er is ook nog een wild symbool dat alle reguliere symbolen vervangt dat alleen voorkomt via een splitz symbool.

Vijf vaste jackpots

Neon Rush Splits is voorzien van zes vaste jackpots die je kunt winnen door vijf jackpot symbolen te landen. De waarde van de jackpots is als volgt uit;

  • Rush Jackpot: 5x de inzet
  • Neon Jackpot: 20x de inzet
  • Hyper Jackpot: 50x de inzet
  • Mega Jackpot: 100x de inzet
  • Superiour Jackpot: 500x de inzet
  • Ultra Jackpot: 25.000x de inzet

Een jackpot winnen kan trouwens ook tijdens de free spins bonus waarbij het splitz symbool alleen wilds en jackpot symbolen zal opsplitsen.

De free spins bonus 

Om de gratis spins bonusronde te behalen heb je minstens drie free spins symbolen nodig, de staffel aan gratis spins is als volgt;

  • 3 free spins symbolen: 10 gratis draaibeurten
  • 4 free spins symbolen: 20 gratis draaibeurten
  • 5 free spins symbolen: 30 gratis draaibeurten

Eigenlijk is het enige voordeel tijdens deze bonus dat splitz symbolen wilds en jackpots onthullen waardoor de kans op het winnen van een van de jackpots een stuk hoger wordt.

Wat vinden wij van de Neon Rush Splitz Gokkast? 

Het thema is echt fantastisch uitgevoerd en als je op een smartphone speelt kun je het beste in landschap modus spelen zodat je kunt genieten van alle visuele effecten.

Wat het spelverloop betreft lijkt het allemaal vrij ingewikkeld maar dat is het juist niet. Het Splitz mechanisme is leuk bedacht en dat je kans maakt op de jackpot is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Staar jezelf echter niet blind op een jackpot van 25.000x de inzet want die kans is vrij klein, tijdens het spelen van dit spel hebben wij wel de Neon jackpot weten te winnen maar dat is slechts 20x de inzet waard.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip