Nemo’s Voyage
3.0/5

Nemo’s Voyage


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Nemo’s Voyage

Williams Interactive heeft het afgelopen jaar een behoorlijk aantal nieuwe video slots op de markt gebracht en Nemo’s Voyage is één van de slots dat je hier kunt spelen. Dit spel werd eind 2014 gelanceerd en is gebaseerd op het verhaal van Jules Verne. Je verplaatst jezelf in de schoenen van kapitein Nemo en het is aan jouw om aan het roer van de Nautilus te staan. Nemo’s Voyage is voorzien van 40 te activeren lijnen met vijf rollen en drie rijen. De verschillende wildsymbolen maken dit spel behoorlijk spannend want je kunt hier grote winsten mee pakken.

Met Nemo’s Voyage wordt je meegevoerd naar een onderwateravontuur maar let op de dieptemeter want daar kun je met dit spel leuke extraatjes mee verdienen. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 95.01% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Nemo’s Voyage Slot?

Het speelvlak bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 40 vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 40 eurocent tot maximaal 200 euro per draai maar je moet er wel rekening mee houden dat het spelen met een lage inzet (onder 1 euro) per draai geen toegang geeft tot alle features.

nemo's voyage slot

De premium symbolen zijn de octopus, de diepzeeduiker en kapitein Nemo zelf waarmee je bij vijf dezelfde een bedrag van ongeveer 4x tot 7,5x de inzet pakt.

Een lagere waarde is toegekend aan de piranha, de walvis, de hamerhaai, het sextant, een schatkaart en de harpoen waarmee je een bedrag van 1,2x tot 3x de inzet kunt verdienen.

Dieptemeter met Wilds

Via de dieptemeter kun je extra wilds ontgrendelen en er zijn vier verschillende wildsymbolen zoals;

  • Multiplier Wilds: Alle wilds krijgen nu een 2x tot 3x multiplier 
  • Pressurized Wilds: Dit wild vervangt alle symbolen eronder om er pressurized wilds van te maken
  • Clumped Wilds: Dit zijn uitklappende wilds die alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5 voorkomen
  • Wild Reels: 1 tot 3 rollen worden wild reels

De wildsymbolen blijven staan totdat de waterdruk te hoog wordt, de dieptemeter kun je rechts van het spel zien.

extra features

De free spins bonus

Er zijn ook nog bonussymbolen waarbij drie bonussymbolen voor acht free spins kunnen zorgen. Tijdens de free spins bonus speelt de octopus een belangrijke rol want die kan op willekeurige momenten op de rollen 2 tot 5 een symbool grijpen er een vastplakkende wild van maken. De dieptemeter wilds zijn tijdens de bonus helaas niet actief.

Wat is onze beoordeling van Nemo’s Voyage

Inmiddels is dit spel flink verouderd en de RTP is ook niet al te best. Toch is het WMS goed gelukt om een onderwater thema met leuke features te produceren. Nemo’s Voyage is zeker het spelen waard alleen is het verstandig om hier eerst even gratis van te genieten. Als je een liefhebber bent van slots met een onderwater thema dan kunnen wij je Ocean’s Treasure en Atlantis aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip