Mystic Wheel
3.0/5

Mystic Wheel


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mystic Wheel

Mystic Wheel is een nieuwe Red Tiger Gaming slot met een rad vol met multipliers waarmee je tot 10.000x de inzet kunt winnen. Het thema is gebaseerd op een mysterieuze rad dat zich in een met kristal gevulde grot bevindt.

Over het algemeen is dit een vrij eenvoudige gokkast met met weinig toeters en bellen in de basis, het draait dus allemaal om het rad.

Red Tiger Gaming heeft een verrassend en gevarieerd spelaanbod met 3D slots zoals Ninja Ways en klassieke fruitkasten zoals Emerald Diamond. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96.16% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Mystic Wheel gokkast?

Mystic Wheel is voorzien van vijf rollen met vier rijen en dertig vaste lijnen. Inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 10 euro per draaibeurt.

Winnende combinaties zijn te behalen zodra je drie dezelfde symbolen hebt en de uitbetaling geldt van links naar rechts. Hoewel er behalve het mystieke rad verder weinig extra features zijn is het ons toch vaak gelukt om de Mystic Wheel bonus te behalen.

Op de rollen tref je premium symbolen aan van een diamant, medaillon, een zilveren ring en een sleutel. Het diamant levert de beste uitbetaling op want vijf dezelfde levert je 10x de totale inzet op.

Mystic Wheel bonus feature

Het draait bij Mystic Wheel om de bonus dat je behaalt door drie of meer mystic wheel symbolen weet te draaien. Het rad komt nu tevoorschijn en je krijgt nu een spin per bonussymbool toegekend.

Hieronder kun je kort inzien wat er allemaal te winnen valt;

  • Vermenigvuldigers van 2x tot 10x maar dit kan oplopen
  • Double all: alle multipliers op het rad worden verdubbeld
  • Met het vraagteken krijg je een willekeurige aantal spins of verdubbelaars
  • +Spins: Hiermee krijg je een extra aantal free draaibeurten
  • + to all: Een x-aantal extra multipliers die bij alle huidige multipliers worden opgeteld

Theoretisch gezien kun je tot 77 free spins op het rad verdienen en een winst van 10.000x de inzet pakken.

Wat vinden wij van de Mystic Wheel gokkast?

Hoewel het aan extra features ontbreekt tijdens het basisspel (geen wilds of multipliers) is het toch spannend zodra je de mystic wheel bonus bereikt.

Tijdens het testen van dit slot is het ons binnen een uur tijd drie keer gelukt om aan het rad te draaien. Grafisch ziet het er allemaal prachtig uit en de mystic wheel feature kan regelmatig vallen. In elk geval is dit spel het proberen waard!

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je uitgespeeld bent op de gratis demo en voor geld wilt gokken dan is het een goed idee om bij een legale goksite een account aan te maken. Dit geeft je een garantie voor een vlotte uitbetaling van winsten en je kunt met klachten terecht bij de kansspelautoriteit of zelfs de ombudsman.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip