Mystery Museum
4.0/5

Mystery Museum


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mystery Museum

Push Gaming komt met Mystery Museum eindelijk weer met een nieuwe slot release, het is de eerst gokkast dat zij in 2020 hebben uitgebracht. Een aantal bekende releases van deze slotprovider zijn Jammin’ Jars, Joker Troupe, Wild Swarm en Razor Shark.

Bij Push Gaming staat kwaliteit op de eerste plaats en dat is ook de reden waardoor zij niet zo frequent nieuwe slots uitbrengen. Mystery Museum ziet er prachtig uit en is voorzien van leuke features waarmee je een maximale uitbetaling van 17.500x de inzet kunt winnen.

Op visueel vlak is dit spel genieten geblazen en als je de Power Gamble feature aanzet dan wordt de RTP verhoogt naar 97,04%. De RTP in de basis bedraag een respectabele 96,58% en de variantie is hoog.

De Mystery Museum gokkast in de basis

Het speelvlak van Mystery Museum is voorzien van vijf rollen, drie rijen en tien vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

De premium symbolen bestaan uit drie Egyptische maskers waarbij de masker van Toetankhamon met een uitbetaling van 500x de inzet als je er vijf van weet te landen verreweg het meeste waard is. Twee andere maskers leveren een uitbetaling van 100x tot 200x de inzet op.

Medium symbolen bestaan uit drie vazen waarmee je bij vijf stuks een bedrag van 10x tot 15x de inzet kunt verdienen. Een viertal stenen met Egyptische hiërogliefen zijn het minste waard, hiermee pak je maximaal 2x tot 4x de inzet.

Dan is er nog het Samurai symbool dat als wild en scatter telt. Als wild vervangt dit symbool alle andere symbolen en als je er drie van weet te landen dan kun je aan de Free Games feature beginnen.

De Power Gamble Feature

Zodra het spel opent is het mogelijk om de Power Gamble feature te activeren. Via deze optie kun je de winst gewonnen prijzen die gelijk zijn of hoger zijn dan 2x, 5x, 10x, 25 of 50x proberen te verhogen via een gok optie.

Het is de bedoeling dat je nu één van de vier speelkaarten selecteert m aar je kunt vooraf ook de kansbepaling selecteren waarmee je de winst 1,5x, 2x of zelfs 4x kunt verhogen.

Heb je een prijs gewonnen van 100x de inzet of hoger? Dan kun je via de Power Gamble feature de winst inleveren zodat je aan het Free Games bonusspel kunt beginnen.

Mystery Museum Stacks

Tijdens het basisspel kun je profiteren van de Mystery Stacks Feature. De stacks komen op random momenten voor tijdens het basisspel en als je er drie van weet te draaien, dan komt de nudge functie in actie zodat de stacks alle drie de rollen compleet vullen.

Er wordt nu een symbool gekozen waardoor alle stacks hetzelfde symbool worden. Dit kan ieder symbool zijn behalve het wild/scatter symbool. De stacked symbolen kunnen los staan van elkaar, je ontvangt dus een uitbetaling over tien lijnen.

De Free Games Feature

Je kunt op twee manieren gratis spins verdienen;

  • Door drie of meer scatters te draaien.
  • Een prijs van 100x omruilen voor de free spins bonus.

Je ontvangt afhankelijk van het aantal scatters dat je draait 8, 10 of 12 free spins. Een leuke bijkomstigheid is dat je nu met sticky mystery stacks te maken krijgt. Draai je een enkele stack dan blijft deze dus plakken tot het einde van de bonusronde.

Dit is een ontzettend spannende bonus want als het aan het begin van de bonus lukt om een paar stacks te landen dan kun je een enorm bedrag winnen.

Wat is onze beoordeling van de Mystery Museum Gokkast?

Bij Push Gaming staat kwaliteit boven kwantiteit en hoewel wij dol zijn op Push Gaming slots zijn hun releases het wachten waard. Mystery Museum heeft alles in huis om jouw als speler te entertainen door voor spannende speelmomenten te zorgen.

Wij adviseren je om eerst even het gratis demospel uit te proberen zodat je kunt bepalen of je juist met of zonder de Power Gamble Feature wilt spelen.

Speel je liever direct voor geld? Je zult even moeten wachten, momenteel is dit slot exclusief bij Mr Green te spelen en kun je vanaf 27 augustus dit spel bij alle andere online casino’s verwachten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip