Mystery Game Arcade
4.0/5

Mystery Game Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mystery Game Arcade

Een van de online fruitautomaten geproduceerd door Stakelogic is de Mystery Game Arcade waarmee je tot 200x je inzet kunt winnen. Stakelogic is een top ontwikkelaar wat betreft ouderwetse fruitautomaten die gericht zijn op Nederlandse spelers.

Na een reeks van Multiplayer gokkasten zoals de Club 2000 en Sizzling Peppers is Stakelogic bezig met een verzameling van Arcade slots. De Mystery Game Arcade is daar een voorbeeld vaan dat ook nog is gekoppeld aan de progressieve jackpot dat maximaal 5.000 euro kan opleveren.

Een klein nadeel is dat dit spel niet bij alle online casino’s te spelen is maar je kunt op GokkastenStip.nl voorlopig lekker gratis genieten.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95% iets onder het gemiddelde en de volatiliteit is laag.

Hoe werkt de Mystery Game Arcade Fruitautomaat?

Het speelveld heeft een traditionele fruitkast opstelling van drie rollen met een enkele lijn.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Je kunt na elke draai gebruik maken van de ‘Hold’ knop om rollen vast te houden en als je een winnende combinatie draait kun je via het kop of munt spel de winst verdubbelen of in een klap verliezen.

De symbolen met een hoge waarde zijn de ster, gouden klokken, het SLP symbool  Lukt het om drie dezelfde te landen dan pak je 100x tot 200x de inzet.

Het Club symbool is de scatter en bij twee stuks pak je 2 tot 100x de inzet en bij drie stuks 8 tot 200x de inzet.

Meloenen, druiven, het klavertje vier, aardbeien en pruimen zijn medium symbolen waarmee je bij drie stuks 20x tot 40x de inzet pakt.

Fruitsymbolen zoals kersen, citroenen, sinaasappels, hebben een iets lagere waarde en zijn goed voor 8x de inzet.

Het Top Spel

Zodra je tijdens het basisspel een winnende combinatie draait dan worden er punten aan de clubmeter toegevoegd. Je kunt de punten op clubmeter uitbetalen of met een aangepaste inzet het top spel spelen.

Kersen, citroenen en sinaasappels leveren op alleen een uitbetaling op de winlijn op.

Alle andere symbolen tellen nu als scatters waardoor je nu een uitbetaling krijgt als je er drie op het speelveld krijgt.

Alle uitbetalingen staan vermeld op de gokkast.

De Mystery Jackpot

De Mystery Jackpot is een progressive jackpot dat is gekoppeld aan andere fruitautomaten zoals de Random Player Arcade en de Grand Slam Deluxe van Stakelogic. Je kunt via de jackpot meter precies zien wat de jackpot stand is en via het pijltje kun je inschatten hoe groot de kans is om de jackpot te winnen.

De jackpot zorgt voor een uitbetaling van minstens 500 euro tot maximaal 5.000 euro.

Het vallen van de jackpot kan op elk willekeurig moment voorkomen, het is dus niet nodig om een combinatie aan speciale symbolen te draaien.

Wat vinden wij van de Mystery Game Arcade Fruitkast?

Dankzij het beeld en geluid krijg je tijdens het spelen het idee dat je even een gokje aan het wagen bent terwijl je op je afhaalbestelling aan het wachten bent.

Zowel het top spel als de kans op een mystery jackpot maken dit een online gokkast om te spelen.

Dit spel is nog niet voor geld te spelen bij alle aanbieders maar wij hebben het vermoeden dat de Mystery Game Arcade snel aan het spelassortiment wordt toegevoegd. Je kunt anders een van de andere speelautomaten spelen zoals de Club 2000.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip