Mysterious
4.0/5

Mysterious


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mysterious

Dat Pragmatic Play qua grafisch ontwerp uitmuntend werk levert blijkt weer eens met het spel Mysterious, een online slot dat gebaseerd is op de Victoriaans periode waarbij de setting nogal grim is. Zowel de symbolen als de achtergrondsetting zijn prachtig ontworpen en geven een duister sfeertje.

Het is het tijdperk van de schrijver Charles Dickens die succesvolle spookverhalen publiceerde zoals ‘To be read at dusk’ en ‘Trial for murder’.

De drie portretten van de hoofdrolspelers die je aan de linkerkant van de rollen ziet ontgrendelen extra features waarmee het vormen van winnende combinaties eenvoudig wordt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,5% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Mysterious Video Gokkast?

Het speelvlak van mysterious is opgedeeld in vier rollen, vier rijen en is gekoppeld aan het win all ways mechanisme waarmee er in het basisspel 256 manieren om te winnen zijn. Het aantal rollen is echter variabel waardoor je met de gratis spins bonus met rollen en meer ways to win kunt ontgrendelen maar daarover straks meer.

Inzetten kan met een klein bedrag van 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

In het basisspel betalen de symbolen 4x de inzet uit maar zodra je de free spins bonus bereikt wordt dat vergroot naar 6x de inzet. Dit is belangrijk om te weten als we het hier over de waarde van uitbetalingen hebben.

Het mysterious logo levert verreweg de hoogste uitbetaling op, zes dezelfde is goed voor een bedrag van 25x de inzet.

De premium symbolen bestaan uit vier verschillende deurkloppers waarmee je bij een winnende combinatie van zes dezelfde 3x tot 10x de inzet pakt. Hiermee draai je al prijs als je er drie van weet te landen.

Met de kaartsymbolen pak je een bedrag van 2x tot 2,5x de inzet zodra je zes dezelfde weet te landen. Hiermee pak je een prijs zodra je minstens vier dezelfde hebt

Ontgrendel de Random Spin Feature

Op willekeurige momenten tijdens het basisspel kun je een van de volgende features ontgrendelen;

  • The Lord: Dit symbool vervangt alle ander symbolen behalve de scatter, The Lady en The Baron symbolen. Dit symbool kan een vermenigvuldiger van 2x tot 3x onthullen en komt in de basis  alleen voor op de rollen 2,3 en 4.
  • The Lady: Het Lady Wild symbool zorgt eerst voor een uitbetaling van de winnende combinatie die zij aanvult. Na de uitbetaling wordt dit symbool uitgeklapt over een van de rollen om een rol met mystery symbolen te vormen.
  • The Baron: De baron kan aangrenzende symbolen wild maken waardoor je eenvoudig winstcombinaties maakt.

De free spins bonus

Het draait met Mysterious allemaal om het behalen van de free spins bonus want nu wordt het speelvlak vergroot van vier rollen naar zes rollen waardoor er opeens 4096 ways to win ontstaan.

Je hebt minstens drie scatters nodig om de bonus te activeren waarmee je acht gratis spins verdient. Lukt het om vier scatters te landen dan pak je 12 free spins.

Voordat je aan de bonusronde begint kan je een van de volgende features selecteren;

  • Locking multiplier: Zodra je het symbool van een antieke klok draait dan wordt er een willekeurige multiplier van 3x tot 12x toegekend aan de draaibeurt. Lukt het om twee klokken te landen dan ontvang je drie extra spins waarbij de multiplier blijft plakken.
  • Ressurecting roaming wilds: Elke wild symbool dat je draait vervaagt en dwaalt rond over de rollen. Draai je nog een wild dan kan het vorige wild dat je draaide opnieuw vallen.

Wat is onze beoordeling van de Mysterious Gokkast?

Dit is tot dusver een van de leukste slots van Pragmatic Play dat wij hebben gespeeld. Het thema is perfect uitgevoerd en geeft een grillige sensatie. In de basis valt er voldoende te beleven dankzij de random spin feature en de free spins bonus maakt dit spel compleet.

Speel je liever een megaways slot? Probeer dan eens de nieuwe Great Rhino Megaways gokkast van Pragmatic Play waarmee je op maar liefst 200.704 kunt winnen.

Geniet eerst lekker gratis van Mysterious en als je direct voor geld wilt gokken kunnen wij je 21.com aanraden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip