Multiplier Riches
3.0/5

Multiplier Riches


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Multiplier Riches

Multiplier Riches is één van de nieuwe online gokkasten van Red Tiger Gaming met een klassiek spelformaat. Het thema is gebaseerd op de jaren 20 van de 20e eeuw en zowel de symbolen als het speelveld zijn voorzien van een Art Deco stijl.

Het komt niet vaak voor dat een simpel te spelen online slot met slechts drie rollen, drie rijen en een enkele lijn er prachtig uitziet en wat dat betreft is het thema prima uitgevoerd.

Dit spel is vanaf 11 juni 2020 te spelen bij online casino’s met Red Tiger slots en wij verwachten dat wij vanavond of morgenochtend het demospel voor je kunnen  plaatsen.

Zoals vaker het geval is met gokkasten van deze spelprovider ligt het theoretische uitkeringspercentage met 95,72% net onder het gemiddelde en de volatiliteit is hoog. De maximale uitbetaling dat je kunt behalen als het geluk aan jouw zijde is bedraagt 5.000x de inzet.

Hoe werkt de Multiplier Riches Gokkast?

Het speelveld het een klassieke opstellen van drie rollen, drie rijen met een enkele lijn. Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 20 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit triple BAR’s, gouden klokken en rode zevens en zodra je drie op de lijn weet te draaien pak je vanaf 30x tot 80x de inzet.

Kersen en de overige BAR symbolen zijn iets minder waard zodat je bij drie dezelfde een bedrag van 5x tot 20x de inzet wint.

Je hebt drie dezelfde symbolen nodig om een winstcombinatie te vormen met een uitzondering van de kersen waar je al met 1 kers 1x de inzet wint en met 2 kersen 2x de inzet pakt. Het diamant symbool telt als wild en levert de hoogste uitbetaling op, bij drie stuks pak je maar liefst 500x de inzet.

De Extra Features van Multiplier Riches

In de basis lijkt dit spel een beetje saai maar dankzij de extra features wordt er leven in dit slot geblazen waardoor het bijzonder spannend kan worden. Laten we beginnen met de oplopende multipliers die worden opgespaard zo lang je geen winstcombinatie draait.

Er zijn vermenigvuldigers van x2, x3 en x5 die op zichzelf geen uitbetaling opleveren maar worden opgespaard totdat er een winnende combinatie ontstaat.

Zodoende kan de vermenigvuldiger tot maximaal 10x oplopen waardoor je de maximale uitbetaling van 5.000x de inzet kunt bereiken als je met de hoogste multiplier drie wild diamanten weet te landen.

Het sticky wild symbool heeft ook een bijzondere rol, want behalve dat het alle andere symbolen vervangt wordt het wild ook vastgehouden totdat het deel uitmaakt van een winstcombinatie.

Wat vinden wij van de Multiplier Riches Gokkast?

De Multiplier Riches gokkast is prachtig ontworpen en de extra features vallen regelmatig zodat de winstpotentie groot is.

De extra functionaliteit dat Red Tiger heeft toegevoegd zorgt ervoor dat dit een spel is dat zowel liefhebbers van classic slots en spelers van moderne speelautomaten zullen waarderen.

Om de maximale uitbetaling van 5.000x de inzet te behalen heb je natuurlijk een flinke dosis geluk nodig maar alles is mogelijk.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Vandaag zul je het even moeten doen met een video preview totdat wij het demospel voor je kunnen plaatsen. Ben je benieuwd waar je sraks dit spel voor geld kunt spelen?

Het is een goed idee om bij een legale Nederlandse kansspelaanbieder een account aan te maken. Zodoende kun je profiteren van een welkomstbonus en geld storten via iDEAL.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip