Multiplayer 4 Player
4.0/5

Multiplayer 4 Player


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Multiplayer 4 Player

De Multiplayer 4 Player fruit machine van Stakelogic is een speelautomaat waar spelers dol op zijn. Je kunt dit spel met maximaal 20 lijnen en zes rollen spelen maar het is ook mogelijk om met drie rollen en vijf lijnen te gokken. Bij een maximale inzet met 20 winlijnen kun je tot 24.000 euro per draai winnen!

De symbolen op de reels zijn traditiegetrouwe fruitsymbolen zoals citroenen, druiven, sinaasappels, meloenen en pruimen. Ook tref je de bar, zevens, bel en ster symbolen aan. Als je vroeger regelmatig een gokhal bezocht dan zul je de naam van spel vast herkennen. De Multiplayer gokkast is namelijk een fysieke fruitkast maar de Multiplayer 4 Player van Stakelogic is een compleet ander spel. Ondertussen is dit een van de favoriete gokkasten bij de legale online goksites.

De RTP van dit spel is 95,49% en de volatiliteit is laag. De maximale uitbetaling is €5.000 maar daarvoor moet je wel eerst de jackpot winnen.

Hoe speel je de Multiplayer 4 Player fruit machine?

Belangrijk om te weten is dat er vijf verschillende manieren zijn om deze gokkast in te stellen. Lees hieronder welke opties er zijn;

 • Game 1: speel je met een enkele credit per draai en bestaat uit drie reels met vijf winlijnen
 • Game 1+2: speel je met 4 rollen en 10 lijnen en dit kost je 2 credits per beurt
 • Game 1-3: speel je met 5 rollen en 15 winlijen en dit kost 3 credits per beurt
 • Game 1-4: speel je met 6 rollen en 20 lijnen voor een prijs van 4 credits per ronde
 • Game 1-4+Superbet: speel je met 6 rollen, 20 lijnen en 8 credits maar dan is de speciale bonusronde van toepassing
multi player 4 player slot

Het aantal credits waarmee je gaat spelen kun je zelfstandig instellen en verhogen tot maximaal 2.000 credits maar dat kost je wel 400 euro per ronde!

Welke winnende combinaties zijn er?

Bij drie of meer symbolen op actieve lijnen ontvang je prijs, de hoogte van het aantal credits dat je wint is afhankelijk van de winnende combinatie, lees hieronder welke prijsstaffels er zijn;

 • Drie bellen, pruimen, sinaasappels of citroenen levert 8 credits op
 • Drie druiven, meloenen, zevens of bar symbolen zijn 16 credits waard

 Het stersymbool is een soort wild dat voor kan komen bij de sinaasappel, citroen, pruim of het klokken symbool. Drie van deze symbolen zijn 40 credits waard.

Wat vinden wij van de Multiplayer 4 Player gokkast?

De Multiplayer 4 Player gokkast is een perfecte fruitkast voor spelers met een groot of klein budget. Dankzij vijf verschillende inzetopties kun je namelijk zelf bepalen hoe je dit spel speelt. Dit spel is jammer genoeg niet een kloon van de originele Multiplayer. Toch doet deze gokkast niet onder als we het vergelijken met slots als de Random Runner of de Game 2000.

Geniet hier eerst maar lekker onbeperkt van het gratis demospel. Wil je alsnog voor geld spelen dan willen wij je adviseren om bij BetCity Casino een account aan te maken.

Pluspunten
 • Vijf verschillende inzetopties
 • Super Bet feature met kans op extra prijzen
 • Mystery Jackpot van minimaal €500 tot maximaal €5.000
Minpunten
 • Hoewel de RTP niet slecht is zien wij liever een gemiddelde van 96%
© Copyright 2023 Gokkasten Stip