Multi Moon Arcade
3.0/5

Multi Moon Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Multi Moon Arcade

Met Multi Moon Arcade van Stakelogic kunnen we weer van een ouderwetse fruitautomaat genieten. Dit spel is net als Wild Moon Jackpot via een licentie van Reflex Gaming geproduceerd. Bij Multi Moon Arcade ontbreekt het aan de Super Stake feature. Voor de liefhebbers van piekautomaten maakt het allemaal niet uit. Het ontwerp is dusdanig goed dat je jezelf in de speelhal kunt wanen.

Behalve verschillende inzetstaffels zijn er vrijwel geen extra features toegevoegd. Ja, wilds kunnen vermenigvuldigers opleveren maar dat is het dan ook. Gewonnen credits worden aan de club meter toegevoegd die je eventueel direct kunt innen. Er is geen top spel zoals je van de Club 2.000 of Simply Wild gokkasten gewend bent.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,41% en hoewel dat lager dan het gemiddelde is overtreft het de RTP van fysieke speelautomaten. De variantie is laag en de maximale winst is ongeveer €16.000.

Werking van de Multi Moon Arcade Gokkast

Multi Moon Arcade is een 4-reel gokkast met drie rijen en er zijn 81 manieren om te winnen. Er wordt gebruik gemaakt van het win both ways spelmechanisme zodat winstcombinaties van links naar rechts en rechts naar links uitbetalen.

multi moon arcade slot

Een credit kost minimaal 20 eurocent en maximaal één euro. Je kunt met 2 tot 40 credits per draai spelen. Zodoende kun je spelen met een inzet van €0,20 tot maximaal €40. Een winstcombinatie ontstaan zodra je drie symbolen van dezelfde soort op een lijn weet te landen.

Vier kersen, sinaasappels, citroenen en pruimen zorgen voor een uitbetaling van 1x tot 2,5x de inzet. Vier druiven, meloenen en klavers leveren een bedrag van 5x tot 20x de inzet op. Vier zevens of BAR symbolen betalen 30x tot 40x de inzet ui en als je vier wilds weet te landen pak je 200x de inzet!

Losse wilds tot drie stuks kunnen winstcombinaties aanvullen en zijn voorzien van een x2 tot x8 vermenigvuldiger. Alle winst wordt naar de Club Meter verplaatst dat bij dit spel geen extra functie heeft. Er is geen top spel of vervolgspel. Het enige dat je kunt doen is gewonnen credits innen.

Mystery Jackpot

Hoewel de mystery jackpot bij dit demospel ontbreekt is er ook een variant met jackpot spel. De jackpot kan op elk willekeurig moment vallen waarbij de hoogte van je inzet meeweegt. Als je ziet dat de Chance Meter in het groen staat is het een goed moment om de inzet te verhogen want dan is de kans groot dat je de jackpot wint. De jackpot stand staat vermeld en kan maximaal €5.000 uitkeren.

Wat vinden wij van de Multi Moon Arcade Gokkast?

De Multi Moon Arcade slot is wat oude fruitautomaten betreft een prima aanvulling. Wat het spelverloop betreft is niets vernieuwend. Voor de fans van piekautomaten maakt dat niet uit en tijdens het testen van het demospel hebben wij onszelf prima vermaakt. De wild vermenigvuldigers kunnen mooie prijzen opleveren en als je er vier van weet te landen pak je gelijk 200x de inzet.

Een nadeel is dat dit spel alleen bij Unibet voor geld gespeeld kan worden en daar kun je momenteel geen account aanmaken. Het goede nieuws is echter dat Unibet waarschijnlijk na de zomer in Nederland haar casino opent.

Speel je liever een klassieke gokkast met iets meer features, een hogere uitbetalingspercentage en meer features? Wij kunnen je Joker Super Reels van ReelPlay aanbevelen. Voordat je dat doet is het een goed idee om eerst het gratis demospel van Multi Moon Arcade uit te proberen.

Pluspunten
  • Win both ways
  • Wild vermenigvudligers
  • Mystery Jackpot (niet tijdens het demospel)
Minpunten
  • Er is geen top spel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip