Motley Crue
4.0/5

Motley Crue


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Motley Crue

Play ‘N Go heeft een licentie weten te bemachtigen om de gokkast Mötley Crüe te produceren. Motley Crue behoort tot een van de grootste hardrockbands in de Verenigde Staten. Zowel op visueel vlak als qua spelverloop is het genieten geblazen. De bandleden bezoeken na een uitverkocht concert een stripclub en het is aan jou om de juiste combinaties te draaien.

Het basisspel heeft drie spelmodificaties zodat je jezelf geen moment zult vervelen. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een spectaculaire bonusronde.

De RTP is met 96,2% niet verkeerd en de variantie is medium. De maximale uitbetaling is vastgesteld op 5.000x de inzet.

Motley Crue Specificaties

SoftwarePlay ’n Go
Release Datum02/12/2022
RTP96,2%
VariantieMedium
Winlijnen20
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst5.000x de inzet

Werking van dit spel

Motley Crue heeft vijf rollen, vier rijen met twintig actieve lijnen. Aan het thema kun je direct zien dat het om een hardrockband gaat. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Voordat je voor geld gaat gokken kan je hier op GokkastenStip eerst dit spel gratis uitproberen.

De speelkaarten keren met 2,5x tot 3x de inzet als je er vijf van hebt het minste uit. De bandleden van de Motley Crue tellen als premiums en kunnen in 1×1 en 1×2 formaat landen. Vijf dezelfde bandleden (Mick Mars, Vince Neil, Tommy Lee en Nikki Sixx) is goed voor een uitbetaling van 15x tot 25x de inzet.

Tot slot is er nog een wildsymbool dat op elke rol kan vallen. Vijf wilds leveren een bedrag op van 25x de inzet.

Drie spelmodificaties tijdens het basisspel

Een voordeel van de Motley Crue gokkast is dat er drie spelmodificaties tijdens het basisspel geactiveerd kunnen worden. De modificaties zijn als volgt;

  • Wild Side: De Wild Side feature kan na elke niet winnende draaibeurt actief worden. Nu wordt de laatste rol geblokkeerd en krijg je respins toegekend. De blokkade verschuift na elke draai een plek naar links op waarna de rol aan de rechterzijde met wilds gevuld wordt. Dit gaat net zo lang door totdat je een winstcombinatie te pakken hebt.
  • Live Wire: Deze feature kan op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Eenmaal actief worden er tot maximaal vijf wilds (één per rol) toegevoegd.
  • Girls, Girls, Girls: Ook deze feature kan zomaar vallen. Het Girls, Girls, Girls symbool bevat vermenigvuldigers en keert een prijs uit zodra je andere Girl symbolen op de rollen draait. Deze feature is niet actief als de Wild Side feature geactiveerd is.

Gratis Spins Bonusronde

Zodra je drie of meer scatters weet te landen ontvang je 6 tot 10 gratis spins. Tijdens de bonusronde zijn zowel de Girls, Girls, Girls feature en de Live Wire feature elke draai actief (behalve tijdens de Wild Side feature).

Elke niet winnende draai zorgt nu voor de Wild Side feature. Tijdens een Wild Side respin kan nu The Kickstart my Heart feature actief worden. Hiermee ontvang je vermenigvuldigers van respectievelijk x2 tot x10 afhankelijk van de positie van de blokkade.

Wat vinden wij van de Motley Crue Gokkast?

Play ’n Go heeft een hele reeks aan hardrock gokkasten. Denk maar eens aan Def Leppard Hysteria of Kiss Reels of Rock. Het basisspel gaat dankzij de spelmodificaties niet snel vervelen en de bonusronde is ook goed uitgevoerd.

Dankzij de medium variantie win je regelmatig wat maar verwacht geen torenhoge uitbetalingen. Wat ons betreft sluit Motley Crue goed aan bij het imago van de band en de features zorgen voor voldoende spanning. Probeer hier maar eerst eens het gratis demospel of maak vandaag een account aan bij Circus.nl waar je als nieuwe speler één van twee welkomstbonussen kunt claimen.

Pluspunten
  • Ante Bet feature waarmee je een speciaal symbool kunt selecteren
  • Free Spins bonusspel
  • Selecteer zelfstandig het uitklappende symbool
Minpunten
  • Door de medium variantie win je regelmatig kleinere bedragen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip