Moon Shadow
3.0/5

Moon Shadow


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Moon Shadow

De gokkast merken Barcrest, Bally’s en Willams doen vast een belletje rinkelen. De slots van deze merken worden aangedreven door SG Digital en Moon Shadows behoort dus tot de Barcrest tak van online slots. Erg indrukwekkend ziet Moon shadow er niet uit maar het gaat erom dat je dit soort spellen direct via je tablet kunt spelen.

Soms zijn de eenvoudige video slots juist de leukste spellen om te spellen en dat is te merken zodra je Moon Shadows gaat spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96.07% en de variantie schatten wij in op medium. als je echter gebruik maakt van de Big Bet feature dan schiet de RTP omhoog naar 98,01%. Let er wel op dat de Big Bet feature extra geld kost maar je kunt het aantal lijnen ermee verdubbelen.

Hoe werkt de Moon Shadow Gokkast?

Het betreft een spel met vijf rollen ,drie rijen en tien lijnen dat je kunt activeren. Het thema is gebaseerd op de maan, nachtuilen en fluorescerende bloemen. Voor geld spelen kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 500 euro per draai waardoor dit spel ook geschikt is voor high rollers.

Het rode maan symbool telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve het Moon shadow symbool (een elf met de maan in haar hand). Vijf symbolen van de rode maan leveren een winst van 500x de inzet op. De overige premium symbolen zorgen voor een uitbetaling van 120x tot 200x de inzet bij vijf dezelfde.

De free spins bonus

Drie scatters leveren free spins op en voordat de free spins van start gaan wordt er een wildsymbool geselecteerd dat tijdens de gratis spins als wild zal gelden. De scatters komen trouwens alleen op de 1e, 3e en 5e rol voor.

Tijdens de bonus wordt er een symbool geselecteerd dat gedurende de bonusronde wild wordt. Ontvang je tijdens de free spins een scatter op de 5e rol dan trigger je nog eens 4 tot 8 extra spins.

De Big Bet Game

Vrij uniek is de optie om een Big Bet (grote weddenschap) te plaatsen waarbij je voor vijf achtereenvolgende beurten met een bepaalde inzet speelt. Tijdens de Big Bet Game kun je bovendien ook de free spins bonus bereiken. Deze optie kost minstens €10 voor 5 spins.

Zodra de Big Bet Feature actief is wordt het aantal lijnen waarmee je speelt verdubbeld. De RTP wordt ook opgeschroefd waardoor je sneller kans maakt op winstcombinaties. Een anders spel met een vergelijkbaar thema is Witch Pickings van NextGen Gaming.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip