Money Track 2
4.0/5

Money Track 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Money Track 2

Money Track 2 is een van de nieuwe slots dat door Stakelogic is uitgebracht. Dit spel is sinds 25 mei 2023 te spelen bij online goksites met een Nederlandse licentie. Het ontwerp van dit spel heeft veel overeenkomsten met de Money Train reeks aan online gokkasten van Relax Gaming. Wij kunnen alvast verklappen dat het spelverloop in ieder geval anders is!

Dit spel heeft rol vermenigvuldigers die actief worden zodra je de Train Heist feature weet te ontgrendelen. De trein symbolen spelen tijdens gratis spins een belangrijke rol want die zijn hier namelijk voorzien van een multiplier. De bonusronde bevat vier levels waarmee je extra features kunt activeren. Eenmaal in het bonusspel dat kan de spanning stijgen.

De RTP is met 96% redelijk en de volatiliteit is hoog. De maximale uitbetaling is maar liefst 50000x de inzet. Je kunt hier het demospel alvast gratis uitproberen.

Money Track 2 specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum25/05/2023
RTP96
VariantieHoog
Winlijnen40
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,40
Maximale inzet€80
Maximale winst8.350x de inzet

Hoe werkt Money Track 2?

Money Track 2 heeft vijf rollen, vier rijen met 40 actieve lijnen. Zodra je op drie rollen dezelfde aangrenzende symbolen draait pak je een winnende combinatie. Als je dit spel voor geld wilt spelen dan kan dat vanaf 40 eurocent tot maximaal 80 euro per draai. In het demospel kun je de verschillende bonusrondes via de bonus buy optie uittesten. Bij een laag online casino kun je de bonus buy optie helaas niet gebruiken.

Symbolen met een lage waarde bestaan uit speelkaarten waarmee je maximaal 1,25x tot 2,5x de inzet pakt bij vijf van dezelfde soort. Vier personages tellen als premium en leveren een bedrag op van 5x tot 12,5x de inzet. Het embleem van de sheriff telt als wild en vervangt alle uitbetalende symbolen. Het wildsymbool kan op elke rol landen, hiermee kun je per lijn maximaal 12,5x de inzet winnen.

Train Heist Feature

Let tijdens het spelen vooral op de reguliere Train symbolen. Elk Train symbool is voorzien van een rol multiplier en deze kun je opsparen zo lang je nieuwe Train symbolen draait. De spaarmeter van de rol multiplier zie je helemaal bovenaan en deze kun je winnen door een Train Heist symbool te landen.

Het Train Heist symbool verzamelt alle vermenigvuldigers, telt ze bij elkaar op, vermenigvuldigt je inzet waarna de prijs wordt uitgekeerd.

Cash Bonus

Als je eenmaal de Cash Bonus bereikt wordt Money Track 2 behoorlijk spannend. De Train symbolen zijn nu ook voorzien van een eigen vermenigvuldiger dat lostaat van de rol multiplier van de Train Heist feature. Om de Cash Bonus te bereiken heb je minstens 6 Train symbolen nodig.

Eenmaal in het bonusspel begin je met de eerste level. Elke Train symbool dat je tijdens het basisspel hebt gedraaid kan een extra level ontgrendelen. De levels zijn als volgt:

  • Level 1: de blauw gekleurde personage wordt geactiveerd. Elke keer dat dit symbool landt pak je een multiplier van x2 tot x30.
  • Level 2: nu wordt ook de groene personage actief. Hiermee pak je een vermenigvuldiger van x2 tot x50 dat ook op alle andere multipliers op de rollen wordt toegepast.
  • Level 3: nu wordt de dame in een roze kostuum geactiveerd. Zij is voorzien van een x2 tot x80 vermenigvuldiger en verdubbelt alle multipliers op het scherm.
  • Level 4: de personage in een rood kostuum wordt actief. Hiermee pak je een multiplier van x2 tot x100 en worden de waardes van alle symbolen op de rollen verzamelt.

De cash bonus bestaat uit drie spins en elke keer dat je een train of personage weet te landen dan valt dit symbool op de onderste rol waarna het wordt vastgezet. Zodra je op de onderste rol met vijf symbolen weet te vullen dan wordt de waarde van alle vermenigvuldigers uitgekeerd en wordt de gratis spins teller weer op 3 gezet.

Wat vinden wij van de Money Track 2 Gokkast?

Hoewel de naam van Money Track 2 sterk overeenkomt met de Meny Train reeks van Relax Gaming heeft Stakelogic toch een paar unieke features weten toe te voegen. Het Hold & Win mechanisme gekoppeld met waanzinnige multipliers tijdens de cash bonus maken dit een slot om te spelen.

Let er wel op dat je de bonus buy optie niet bij de legale goksites in Nederland kunt gebruiken. Het is wel een prima manier om te zien hoe het bonusspel werkt.

Pluspunten
  • Een leuk thema dat sterk lijkt op Money Train
  • Uniek Hold&Win spelmechanisme
  • Extra prijzen tijdens het basisspel via de Train Heist feature
  • Kans op maar liefst 50000x de inzet
Minpunten
  • Het thema is niet uniek
© Copyright 2023 Gokkasten Stip