Money Mariachi Infinity Reels
5.0/5

Money Mariachi Infinity Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Money Mariachi Infinity Reels

ReelPlay staat voornamelijk bekend als uitvinder van het Infinity Reels spelmechanisme waarmee het aantal rollen oneindig uitgebreid kan worden. Money Mariachi Infinity Reels is een nieuwe gokkast met een Mexicaans thema gebaseerd op de dag van de doden. Qua beeld en geluid is dit spel genieten geblazen en de extra features zorgen ervoor dat je wilt blijven spelen.

Via het Infinity Reels spelmechanisme wordt er na elke winnende combinatie een rol toegevoegd waarbij een oplopende vermenigvuldiger wordt toegepast. Alsof dat niet genoeg is heeft ReelPlay ook nog een Infinty Bonus en een Level Up Respins bonusronde toegevoegd. Waar mogelijk kunnen spelers deze bonus kopen. Je kunt meer over de features ontdekken door onze review door te nemen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,19% goed en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling met een enkele draai is maar liefst 50.000x de inzet.

Werking van de Money Mariachi Infinity Reels Gokkast

Zodra je de Money Mariachi Infinity Reels gokkast opent krijg je een speelveld van 3 rollen, 4 rijen voorgeschoteld. Zodra je een winnende combinatie draait waarbij de vierde is inbegrepen dan wordt er een nieuwe rol toegevoegd. Er is ook een algemene vermenigvuldiger dat start met x1 en na elke bijgeplaatste rol met +1 wordt verhoogt. Dit kan theoretisch gezien oneindig doorgaan maar je hebt een flinke portie geluk nodig om 12 rollen te behalen.

Winstcombinaties worden gevormd zodra je vijf dezelfde soort symbolen van links naar rechts weet te landen. Alle symbolen kunnen op willekeurige plekken op de rollen landen zolang de combinatie van links naar rechts wordt gevormd.

De symbolen met de laagste waarde bestaan uit bloemen, Pan de Muertos, een Mexicaanse hoed, maracas, grafstenen en kaarsen. Vier portretten tellen als premiums en er is ook nog een wild symbool in de vorm van een gitaar.

Als het lukt om het speelveld met 12 of meer rollen uit te breiden dan pak je de Infinty Bonus. Dat is een geldbedrag van 888x de inzet. Dit kan zowel tijdens het basisspel als het level up respins bonusspel.

Level Up Respins Feature

Lukt het om drie of meer symbolen van een altaar te landen dan ontvang je 3 respins. Symbolen van altaren worden nu vastgehouden en zijn gekoppeld aan een vermenigvuldiger van 1x tot 10x. Als je nieuwe altaren weet te landen wordt de respin teller gereset. De premium symbolen uit het basisspel tellen nu als speciale symbolen en zijn gekoppeld aan een feature.

Als je een rol weet te vullen met speciale symbolen (portretten) of met het symbool van een altaar dan wordt er nieuwe rol bijgeplaatst. De speciale symbolen zijn Grower, Freezer, Booster en Charmer. De symbolen van een altaar, Booster en Charmer zijn voorzien van een doodshoofd en na elke respin wordt er een doodshoofd toegevoegd.

Als het lukt om van een van de speciale symbolen of van het altaar zes doodshoofden op te sparen dan ga je door naar de volgende level. Zodra een altaar symbool met een level wordt opgewaardeerd kan het in één van de volgende features veranderen;

  • Grower: gaat na elke draai een level omhoog en heeft daarvoor geen doodshoofd nodig. Bovendien stijgt de waarde van dit symbool met 1x tot 10x per level. Dit symbool kan ook tot 3 harten van charmer symbolen krijgen waardoor de level stijgt.
  • Freezer: het aantal respins wordt twee keer bevroren waarna dit symbool weer in een altaar veranderd.
  • Booster: als je hiermee de volgende level bereikt worden alle aangrezende symbolen met 1x tot 10x opgewaardeerd.
  • Charmer: verlaagt het aantal doodshoofden van alle speciale symbolen en altaren met 1. Aangrenzende grower symbolen krijgen ook nog een hart.

Bonus Buy Feature

Als deze optie aanwezig is bij het casino waar je speelt dan kun je de bonusronde kopen. Dit kost 100x de inzet.

Wat is onze beoordeling van Money Mariachi Infinity Reels

Er zijn een behoorlijk aantal slots met een dag van de doden thema. Money Mariachi Infinity Reels is er een om te spelen. Tijdens het testen van het demospel werden wij verrast door alle features en lukte het ons om de level up respins feature te bereiken. Dit bonusspel is echt bijzonder en na niet al te lang gespeeld te hebben wisten wij 500x de inzet te winnen.

Je kunt zelf het gratis demospel onbeperkt uitproberen. Speel je liever een klassieke gokkast variant met een vergelijkbaar thema? Wij kunnen je Diablo Reels van Elk Studio’s aanbevelen.

Pluspunten
  • Waanzinnig goed uitgevoerd thema
  • Infinity Bonus als je 12 rollen bereikt van 888x de inzet
  • Level Up Respins bonusspel met een level up systeem
  • Winstpotentie van 50.000x de inzet
Minpunten
  • Er zijn geen noemenswaardige minpunten te bespeuren
© Copyright 2023 Gokkasten Stip