Money Cart 3
4.0/5

Money Cart 3


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Money Cart 3

Vanaf vandaag kan je genieten van de nieuwe Relax Gaming gokkast Money Cart 3. Dit is in feite een remake van Money Train 3. De meeste spelers zullen zich Money Train 2 wel herinneren, een van de top slots van deze spelprovider. Inmiddels zijn er dus drie Money Train en Cart varianten uitgebracht.

Dit spel legt de focus op extra bonus features en je kunt er in totaal 12 ontgrendelen. Er zijn geen ingewikkelde winstcombinaties want het doel is om minimaal drie bonussymbolen te draaien. Het is dus net alsof je het basisspel compleet overslaat.

Wat de RTP betreft hanteert Relax Gaming exact 96%. De volatiliteit is hoog en de maximale winst met een enkele draai is 10.000x de inzet.

Money Cart 3 specificaties

SoftwareRelax Gaming
Release Datum12/04/2023
RTP96%
VariantieHoog
WinlijnenHold & Win
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst10.000x de inzet

Hoe werkt de Money Cart 3 Gokkast?

Het speelvlak van Money Cart 3 bestaat uit 5 rollen, vier rijen met een Hold & Win spelmechanisme. Het voordeel hiervan is dat je niet eerst een aantal scatters moet draaien om aan het bonusspel te beginnen. Als je tenminste drie bonussymbolen draait ontvang je drie respins waarbij de inmiddels gedraaide bonussymbolen worden vastgehouden.

Als het tijdens respins lukt om nieuwe symbolen te landen dan worden deze ook vastgehouden en wordt de respin teller weer naar 3 gereset. Zodra een complete rol met symbolen wordt gevuld wordt er een extra rol toegevoegd. Er kunnen maximaal twee extra rollen worden bijgeplaatst. Het respins bonusspel is voorbij zodra de respins teller op 0 staat of zodra je de maximale winst hebt weten te pakken.

Bonusspel Features

Tijdens de bonus feature kun je reguliere symbolen met een waarde van 1 tot 10 munten landen. Je kunt echter ook een van de speciale symbolen draaien waarmee je de onderstaande features kunt activeren:

 • Collector: verzamelt de waarde van alle reguliere symbolen en voegt dit aan zichzelf toe.
 • Collector/Payer: er worden 3 tot 5 symbolen geselecteerd. De waarde van elk symbool wordt aan zichzelf toegevoegd waarna het aan de 3 tot 5 symbolen wordt uitgekeerd.
 • Sniper: verdubbeld de waarde van 3 tot 8 symbolen.
 • Necromancer: van 2 tot 7 reeds gebruikte (niet persistente) speciale symbolen wordt nieuw leven ingeblazen.
 • Absorber: absorbeert alle reguliere symbolen zodat ze van het speelveld verdwijnen.
 • Tommy Gun Sniper: selecteert een willekeurig symbool dat 2 tot 6 keer wordt verdubbeld.
 • Tommy Gun Payer: onthult een muntwaarde van 5 tot 100 en voegt dit bedrag 3 tot 10 keer aan een willekeurig symbool toe.
 • Persistent Collector: verzamelt de waarde van alle symbolen in zicht voor alle navolgende draaibeurten. (verzamelt niet de waard van zichzelf).
 • Persistent Sniper: verdubbeld de waarde van 3 tot 8 symbolen voor deze en elk navolgende draaibeurt.
 • Persistent Collector Payer: past de collector/payer feature toe op deze en alle navolgende draaibeurten.
 • Persistent Necromancer: past de necromancer feature toe op elke draaibeurt.
 • Persistent Shapeshifter: verandert na elke draai in een andere feature.

Onze beoordeling van dit slot

Als je op zoek bent naar een slot waarbij je het basisspel kunt overslaan dan is Money Cart 3 het proberen waard. Een ander voordeel voor Nederlandse spelers is dat je dus niet afhankelijk bent van het behalen van de bonusronde. Je begint in feite meteen aan de bonusronde.

Wat de audiovisuele aspecten betreft valt er weinig aan te merken. Money Cart 3 ziet er prima uit en dit spel speelt lekker weg. De maximale winst is wel wat beperkt als we het vergelijken met de Money Train varianten, zo kun je met Money Train 2 tot maximaal 50.000x de inzet winnen terwijl Money Cart 3 slechts 10.000x de inzet kan opleveren.

Wij hebben het demospel in ieder geval voor je toegevoegd. Voor geld spelen kan bij jouw favoriete online casino met een geldige kansspellicentie.

Pluspunten
 • Begin direct aan het bonusspel
 • 12 verschillende bonus features
 • Hold & Win spelmechanisme
Minpunten
 • De maximale winst is kleiner dan bij de Money Train varianten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip