Misery Mining
5.0/5

Misery Mining


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Misery Mining

Dat de gokkasten van NoLimit city bijzonder goed zijn hebben ze met slot releases als True Grit Redemption en Das Xboot inmiddels ruimschoots bewezen. Misery Mining is onlangs uitgebracht met een thema dat zich diep onder de grond in een mijn afspeelt. In feite is dit een opvolger van e Fire in the hole xBomb gokkast. Het lijkt allemaal vrij duister maar vergis je niet want qua speelvermaak en maximale uitbetaling staat NoLimit City op de eerste plaats.

Misery Mining heeft een gigantisch aantal features. Zo is er een Collapsing Mine feature waarmee het speelveld dankzij exploderende xBombs vergroot kan worden. Dan is er nog een xBomb wild multiplier en een xBomb Mining feature en dit alles tijdens het basisspel. Als je de bonusronde bereikt krijg je vooraf een keuze uit twee bonus opties. Tijdens het bonusspel kun je dankzij scatters allerlei modificaties activeren. Er zijn minimaal 27 tot maximaal 823.543 manieren om te winnen!

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,09% maar let er wel op dat casino’s ook een lagere RTP van 94,05% kunnen hanteren. De variantie is ontzettend hoog en de maximale winst bedraagt maar liefst 70.000x de inzet.

Werking van de Mysery Mining Slot

Het speelveld van Misery Mining heeft op het eerste oog een wat vreemde opstelling. Er is een indeling met verschillende mijnschachten die gezamenlijk een grid opstelling van 7×7 symbolen vormen. Aanvankelijk speel je in de middelste mijnschacht met een speelveld van 3×3 symbolen met 27 ways to win. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Om een winnende combinatie te vormen heb je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op nodig. Speelkaarten hebben de laagste waarde en een combinatie van zeven van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 2x tot 4,25x de inzet.

Een pijp, kompas, fles whisky, rat en de mijner zijn meer waard. Als je er hier zeven van weet te landen pak je 5,25x tot 16x de inzet.

Collapsing Mine Feature

Via de Collapsing mine feature wordt het speelveld uitgebreid. Zodra een xBomb ontploft wordt de barrière verplaatst en wordt het speelveld met een rol en of rij vergroot. Ontploft een xBomb in het midden dan worden alle barrières verplaatst.

Een nieuwe instorting kan plaats vinden door een winnende combinatie te landen of als een xBomb explodeert na een niet winnende combinatie. Een instorting kan ook plaats vinden als er twee scatters zichtbaar zijn.

xBomb wild Vermenigvuldiger

De xBomb wilds kunnen alle andere symbolen vervangen behalve scatters of super scatters. Zodra een xBomb explodeert kunnen er instortingen plaatsvinden. Alle omliggende symbolen exploderen, het speelveld wordt groter en er wordt de algemene wild vermenigvuldiger wordt met +1 verhoogt.

Misery Mining Free Spins

Er zijn reguliere scatters en super scatters. Om het bonusspel te bereiken heb je minstens drie scatters nodig waarmee het speelveld 3×3 groot is. Als je drie scatters met 1 of 2 super scatters weet te landen dan wordt het speelveld uitgebreid naar 3×4 of 3×5. Nu krijg je de keuze tussen de Mouse Mode en Rat Mode bonus.

 • Mouse Mode: hiermee ontvang 8 spins en 2 extra spins per extra scatter.
 • Rat Mode: je ontvangt 3 gratis spins die gereset worden als je nieuwe scatters weet te landen.

Bovenaan het speelveld zorgt een mijnkar voor verschillende extra opties. Om de opties te activeren zul je een scatter of super scatter onder de desbetreffende mijnkar moeten landen.

Free Spins opties

 • Munt wagens: hiermee worden scatters met een waarde van 1x tot 50x verhoogt en de waarde van de muntwagen wordt aan de aangrenzende verzamelaar toegevoegd.
 • Vermenigvuldigers: verhoogt de vermenigvuldiger van de super scatter voor het restant van de bonusronde. Bovendien worden de vermenigvuldiger nu ook toegepast op toekomstige munt wagens.
 • Bommen: de bommen zorgen ervoor dat het speelveld met een rij en of rol wordt vergroot. Als je een bom in het midden weet te landen worden alle aangrenzende barrières verplaatst.
 • Juten zak: op dezelfde rij wordt de waarde van alle scatters en zij verzamelaars verzameld. De waarde wordt aan de actieve scatter toegevoegd.
 • Schatkist: verzamelt de waard van scatters en zij verzamelaars binnen een gebied van drie rollen.
 • Dwerg: de dwerg wordt nu door de scatters met de laagste waarde vastgehouden en verzamelt de waarde van verzamelaars binnen de eerste drie rollen.
 • Rat: komt alleen voor op de rollen 1 en 7. Eenmaal actief bewandelt de rat alle rollen en voegt de waardes aan de verzamelaar toe dat achteraf wordt uitgekeerd.
 • Super Scatter: komt alleen voor op de 1e rij op de rollen 2 en 6. Eenmaal actief wordt de scatter naar een willekeurige plek op het speelveld verplaatst. In Mouse Mode ontvang je twee extra spins en in Rat Mode wordt de teller gereset.

De Bonusronde van Misery Mining Kopen

Waar mogelijk kun je de bonusronde kopen. Een bijkomend voordeel van deze feature is dat de RTP omhoog schiet. Er zijn vier bonus opties;

 • 66x de inzet voor drie scatters en een RTP van 96,41% tot 96,47%.
 • Voor 250x de inzet wordt er ook nog een super scatter toegevoegd en stijgt de RTP naar 96,61% tot 96,71%.
 • Met 1.000x de inzet worden er twee scatters toegevoegd en bedraagt de RTP 96,77% tot 96,85%.
 • Voor 439x de inzet ontvang je een van de bovenstaande bonus opties met een RTP van 96,62% tot 96,69%.

Wat vinden wij van de Misery Mining Gokkast?

Zoals je kunt lezen is de Misery Mining gokkast lastig te verwoorden. Er zijn zoveel features en extra mogelijkheden dat het verstandig is om even tijd uit te trekken en het demospel te spelen. Dit spel is spannend, vermakelijk en je kunt een enorm bedrag winnen. Dekans op 70.000x de inzet is natuurlijk klein maar met het geluk aan je zijde behoort paar duizend keer de inzet tot de mogelijkheden.

Als je slots met veel extra features leuk vindt dan kunnen wij je ook King Kong Cash van Blueprint Gaming en El Dorado Infinity Reels van ReelPlay aanbevelen.

Pluspunten
 • Collapsing Wild feature waarmee het speelveld groter wordt
 • XBomb Wild vermenigvuldiger met een oplopende multiplier
 • Twee verschillende bonus modi
 • Volop extra bonus features
 • Maximale winstpotentie van 70.000x de inzet
Minpunten
 • Er valt niets negatiefs te vermelden.
© Copyright 2023 Gokkasten Stip