Mining Fever
4.0/5

Mining Fever


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mining Fever

Mining Fever is een Rabcat Gaming gokkast met 3D spelelementen dat sinds kost te spelen is bij online casino’s. Dit thema betreft een goudmijn waar de mijnwerkers jouw een handje helpen om profijt te pakken. Zoals we van Rabcat gewend zijn ziet dit spel er op grafisch vlak weer prachtig uit en het thema is bijzonder goed uitgewerkt.

Een leuke toevoeging is dat je dit spel versneld kunt spelen door een tweede keer op de startknop te drukken zodat de rollen stoppen wanneer jij wilt.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,13% redelijk en de variantie is laag waardoor je dus regelmatig lage geldprijzen wint. Een perfecte slot voor spelers met een beperkt budget!

Hoe werkt de Mining Fever Gokkast?

Het speelveld bestaat uit het reguliere vijf rollen en drie rijen concept gekoppeld aan 243 manieren om te winnen. Voor geld gokken kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai.

De symbolen bestaan uit allerlei attributen uit de goudmijn en smederij waarbij de gouden kroon onder de reguliere symbolen het meeste waard is en een uitbetaling van 25x de inzet oplevert. De wilds zijn pikhouwelen die alle andere symbolen vervangen en met vijf stuks pak je 25x de inzet.

De overige premium symbolen zijn goed voor een uitbetaling van 1,5x tot 12,5x zodra je er vijf van weet te landen. De kaartsymbolen hebben de laagste waarde en leveren slechts 0,4x tot 1,25x de inzet op.

Drie verschillende scatters met aparte features

Uniek bij Mining Fever is dat je al met twee scatters een of twee gratis spins met een extra feature verdient, er zijn drie dwergen die je op weg naar winst helpt en het werkt als volgt;

  • Driler’s Dwarven Dril: Je ontvangt één bonus spin waarbij een van de eerste drie rollen een goudader (stacked wild) wordt.
  • Bombur’s Dwarven Bomb: Je ontvangt twee bonus spins waarbij er tijdens de eerste free spin een sticky wild  verschijnt en tijdens de tweede spin het wild explodeert en 3 tot 4 andere symbolen wild maakt.
  • Thundar’s Dwarven Hammer:Je ontvangt een enkele bonus spin waarbij de eerste twee of tweede en derde tol uit dezelfde symbolen bestaan

Je hoeft dus niet te wachten op drie scatters om in de prijzen te vallen!

De free spins bonus

Zodra je drie scatters draait dan ontvang je acht gratis spins.

Tijdens de free spins bonus rijden de drie dwergen  gezamenlijk in hun gouden mijnkart over de rollen en laten een spoor van wild symbolen achter.

Na elke draai verschuift de mijnkart een plekje naar rechts totdat het uit het speelveld verdwijnt aan weer aan de linkerkant tevoorschijn komt.

Dit is een bijzonder leuk bonusspel en kan de winst flink doen oplopen.

Wat vinden wij van de Mining Fever videoslot?

Als je op zoek bent naar een videoslot met een laag risico en leuke extra features dan is Mining Fever een geschikt spel voor jouw. Wij hebben tijden het spelen van het demospel ontzettend genoten en dit spel scoort hoog op zowel visueel vlak als vloeiend gameplay.

Je kunt Mining Fever onbeperkt gratis spelen op onze website en mocht je voor geld willen gokken dan kunnen wij je adviseren om een account aan te maken bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde goksite.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip