Mighty Arthur
3.0/5

Mighty Arthur


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mighty Arthur

Slots van Quickspin zitten altijd volgepropt met extra bonussen en dat is bij het spel Mighty Arthur ook het geval. Mighty Arthur is een gokkast met 5 rollen en 20 lijnen gebaseerd op de legendarische King Arthur.

Ondanks dat dit middeleeuws thema niet uniek is wordt dat goed gemaakt door goede uitbetalingen tijdens het basisspel en het uitklappende wild (symbolen van Merlijn en King Arthur) kan voor een leuke verrassing zorgen. Inzetten voor geld kan vanaf €0.20 tot maximaal €100 per beurt.

Hoe speel je de Mighty Arthur Slot?

De Mighty Arthur gokkast kan via een vaste PC of mobiel toestel zoals een mobiele telefoon of tablet gespeeld worden. De symbolen op de rollen vertegenwoordigen alles wat met Koning Arthur te maken heeft met de heilige graal, een helm, toverboek, Princes Princes Guinevere, Koning Arthur en allerlei kaartsymbolen.

De beste winnende combinaties zijn te behalen via het wild symbool maar ook het symbool van Princes Guinevere levert 7.5 keer de inzet op.

Drie extra basis features

De spanning stijgt zodra je een van de extra features weet te winnen zoals de nudges, de expanding wild en de random wild. Hieronder geven we een korte omschrijving per feature;

  • Arthur Expanding Wild: Zodra je het Koning Arthur Symbool als gehele stack op de middelste rol krijgt verspreidt de stack zich uit over de rollen 2, 3 en 4
  • Merlin Random Wild: Een stack van het Merlin Wild op een van de rollen is compleet wild en voegt bovendien nog eens tussen de 2 en 6 wilds toe aan de andere rollen
  • Tot slot is er de Nudge feature: Zodra een gedeelte van Merlijn of Arthur in het zicht zijn dan kan de Nudge feature op geheel willekeurig momenten voorkomen om alsnog een winnende combinatie op te leveren

De Free Spins Bonus

De scatters komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5 en als je er drie van weet te landen dan gaat de free spins bonus van start. 

Je ontvangt 10 gratis spins waarbij de Nudge feature altijd voorkomt. Heb je dus Merlijn of Arthur deels in beeld dan kun je ervan uitgaan dat het een winnende combinatie wordt dankzij de nudges. De free spins kunnen niet geretriggerd worden.

Onze beoordeling van de Mighty Arthur gokkast

Mighty Arthur is een leuk Quickpin slot met een drietal features waarmee je in de basis goed kunt scoren. De free spins bonus valt ons inziens een beetje tegen maar kan toch nog voor mooie lijnwinsten zorgen vanwege de Nudges.

Als je een liefhebben bent van Quickspin slots dan kunnen wij je van harte Sticky Bandits: Wild Return aanbevelen! Een ander slot met een vergelijkbaar thema is Highlander van Microgaming.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip