Midnight Marauder
4.0/5

Midnight Marauder


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Midnight Marauder

Zo rond middernacht het museum plunderen is waar het thema van Relax Gaming’s nieuwe gokkast Midnight Marauder op is gebaseerd. Op de achtergrond zien we de buitenkant van het museum terwijl op de rollen allerlei edelstenen voorbij draaien. Mocht je het bonusspel bereiken dan krijgen we het museum van binnen te zien en gelukkig licht de nachtwaker een tukje te doen. Op visueel vlak ziet het er allemaal aardig uit of dat qua spelverloop ook zo is kun je verderop in onze review ontdekken.

Er wordt gebruik gemaakt van het Cluster Pays mechanisme met een Collect en Multiplier feature. Hiermee krijg je na een winnende cluster een respin en een tas met een multiplier. Deze feature maakt het basisspel ontzettend leuk en is het bereiken van de bonusronde niet zo belangrijk. De free spins bonusronde werkt vrijwel hetzelfde als het basisspel behalve dat extra scatters meer spins opleveren. Er is een bonus buy optie maar wij vermoeden dat je dat bij BetCity niet kunt gebruiken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,13% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst met een enkele draai is 30.000x de inzet.

Midnight Marauder specificaties

SoftwareRelax Gaming
Release Datum24/05/2022
RTP96,13%
VariantieHoog
WinlijnenCluster Pays
Rollen6
Rijen6
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€10
Maximale winst30.000x de inzet

Werking van de Midnight Marauder Gokkast

Midnight Marauder is een Cluster Pays grid slot met een speelveld van 6 rollen en 6 rijen. Een winnende cluster wordt gevormd zodra je minsten vijf dezelfde symbolen verticaal of horizontaal aangrenzend weet te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai. Ook dit spel is te spelen via allerlei apparaten zoals een smartphone, tablet, laptop en PC.

midnight marauder gokkast

De verschillende hebben een uiteenlopende waarde vanaf €0,10 tot maximaal €2. Het aantal symbolen in een cluster is bepalend voor de uitbetaling dat als volgt berekend wordt. De waarde van het aantal symbolen waarmee een cluster wordt gevormd wordt bij elkaar opgeteld. Stel je draait een cluster met 10 symbolen van €2 dan pak je een uitbetaling van €20.

Er is helaas geen wildsymbool dus je zult het alleen met de scatter moeten doen waarmee je de bonusronde kunt bereiken.

Collect en Multiply Feature

De collect en multiply feature vormt naast Cluster Pays de basis voor Midnight Marauder. Met deze feature wordt na elke winnende cluster een positie op de rollen geselecteerd waar de winst in een zogenaamde Swag Bag wordt verzameld. Vervolgens krijg je een respin en als je dan opnieuw een winnende cluster te pakken hebt wordt de waarde aan een nieuwe Swag Bag toegevoegd.

Als je symbolen van dezelfde soort aangrenzend aan de Swag Bag weet te landen dan worden de symbolen aan dezelfde zak toegevoegd. Zodra er na respins geen nieuwe clusters gevormd worden ontvang je een uitbetaling van alle verzamelde symbolen gekoppeld aan een multiplier.

Als je dus meerdere Swag Bags hebt dan kan het een hele mooie uitbetaling opleveren want de zak multipliers met dezelfde kleur worden eerst ook nog met elkaar vermenigvuldigt. De vermenigvuldigers zijn willekeurig en kunnen dus flink oplopen door aangrenzende symbolen te landen of afzonderlijke clusters van dezelfde gekleurde edelstenen te draaien.

Gratis Spins bonus

Met drie of meer scatters gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 8 gratis spins en elke extra scatter levert nog eens 2 spins op. De bonusronde werkt hetzelfde als het basisspel behalve dat scatters nu extra spins opleveren. Dankzij de collect en multiply feature pak je natuurlijk ook nog respins waardoor het bonusspel met een beetje geluk lang doorgespeeld kan worden.

Indien de optie geboden wordt kan je de bonusronde voor 100x de inzet kopen. Een bijkomend voordeel is dat de RTP nu naar 96,87% stijgt.

Wat vinden wij van de Midnight Marauder Slot?

Het lukt Relax Gaming keer op keer om leuke unieke slots te ontwikkelen. Midnight Marauder is geen uitzondering maar wij moesten wel even wennen aan het speelveld. Als je dit spel opent dan lijkt het niet zo bijzonder. Als je eenmaal een paar winnende clusters hebt gedraaid en door krijgt hoe de collect en multiply feature werkt dan is Midnight Marauder hartstikke leuk.

De bonusronde had ons inziens wel een extra feature mogen hebben maar de respins zorgen in ieder geval voor dat het bonusspel vrij lang duurt.

Pluspunten
  • Cluster Pays Grid Slot
  • Collect en Multiply feature tijdens het basisspel en bonusronde
  • Gratis spins bonusspel
  • Maximale winstpotentie van 30.000x de inzet
Minpunten
  • De bonusronde had een extra feature mogen hebben
© Copyright 2022 Gokkasten Stip