Micro Knights
4.0/5

Micro Knights


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Micro Knights

Dat Elk Studios voortdurend nieuwe features implementeert wisten wij van GokkastenStip.nl al geruime tijd. De nieuwe slot Micro Knights heeft is Elk Studio’s eerste gokkast in een grid opstelling. Symbolen van winnende combinaties plaats maken voor nieuwe zodat er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan. Geheel uniek is dit format niet maar Elk Studios weet er desondanks toch een bijzondere gokkast van te maken.

Als je dit spel voor het eerst opent krijg je eerst een korte introductievideo te zien waar de kleine ridders ter paard de strijd aangaan. Na een aantal keren de rollen hebben afgedraaid valt het ook op dat de kleine ridders naast de rollen heen en weer schuifelen. 

Het is dus belangrijk om onze complete review na te lezen zodat het je duidelijk wordt hoe dit spel werkt.

Met een theoretische uitkeringspercentage van 96% gekoppeld aan een hoge variantie kan het ook lonend zijn om voor echt geld te spelen. De maximaal te behalen winst bedraagt maar liefst € 250.000!

Hoe werkt de Micro Knights Gokkast?

Het speelvlak bestaat uit een raster van 7×7 symbolen waarbij de drie ridders jouw helpen om speciale features te ontgrendelen.

Dit slot is gekoppeld aan een cluster win systeem waardoor winnende combinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen waarmee cascades aan winsten kunnen ontstaan.

Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De grappige dieren tellen als premium symbolen, het gaat om de stier, geit, kikker en konijn waarmee je bij een cluster van 20 dezelfde symbolen vanaf 100x tot 250x de inzet pakt.

Een stuk ham, waterput, schietschijf en paddenstoel zijn minder waard, een cluster van 20 zorgt voor een uitbetaling van 10x tot 20x de inzet. Het wildsymbool is een gouden beker en vervangt alle andere symbolen behalve de bonussymbolen.

De wachtrij

Links onderaan zie je een draak op een wachttoren zitten en hier kunnen symbolen in de wachtrij worden geplaatst waardoor winnende combinaties worden aangevuld.

Twee ridders helpen je hierbij;

  • Charging Knight: Op willekeurige momenten raast de ridder van links naar rechts over het speelveld en plaats symbolen in de wachtrij.
  • Smashing Knight: De smashing knight kan het aantal symbolen in de wachtrij verhogen

De symbolen in de wachtrij zullende winnende combinaties van 5 of meer dezelfde symbolen aanvullen.

Feature Flags

Rechts van de grid opstelling zie je een meter en als je deze weet te vullen dan kun je een van de volgende features ontgrendelen;

  • Inferno: Verwijdert alle symbolen met een lage waarde
  • Extra Wilds: Plaatst 3 tot 15 wilds op het grid
  • Super Size: Er valt een megasymbool
  • Charge: Plaatst symbolen van 2 tot 5 rijen in de wachtrij
  • Epic Charge: Zorgt ervoor dat alle symbolen aan de wachtrij worden toegevoegd
  • Boosted Que: Zorgt ervoor dat alle symbolen in de wachtrij gebruikt worden om winnende combinaties te vormen

De feature flags feature is een level based mechanisme, hoe verder je komt hoe beter de feature.

De Free Spins Bonus

Zodra je drie scatters (kronen) weet te landen ontvang je vijf gratis spins (free drops).

Een groot voordeel tijdens deze bonus is dat zowel de meter als wachtrij niet gereset worden waardoor je vrij snel extra features kunt activeren en via de wachtrij winnende clusters kunt aanvullen.

Hoewel de free drops bonus niet bijzonder lijkt kun je met dit bonusspel een leuk bedrag verdienen.

Wat vinden wij van de Micro Knights Slot?

Het is Elk Studios wederom gelukt om van een bestaand mechanisme iets unieks te maken. De Micro Knights gokkast is hartstikke leuk om te spelen maar kan in het begin misschien verwarrend zijn.

Wij kunnen je gerust stellen, na een aantal spins en het nalezen van onze review heb je vrij snel door wat er allemaal gaande is en hoe de wachtrij werkt. Probeer de Micro Knights gokkast hier gratis of maak een account aan bij één van de legale goksites. Een gokkast met een vergelijkbare thema is Age of Conquest van Microgaming.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip