Micestro
3.0/5

Micestro


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Micestro

Breng een bezoekje aan de Catnip Club waar je van de jazzband Micestro kunt genieten. Micestro is een leuk en geanimeerde 3D gokkast ontwikkeld door Stakelogic.

Met maar liefst vier bonus features en veertig lijnen in de basis dat kan oplopen tot 70 lijnen tijdens de bas bonus behoort Micestro tot de betere slots van deze spelprovider.

Zowel het beeld en geluid zijn voortreffelijk en als je een jazz liefhebber bent dan kun je tijdens het spelen genieten van de jazz deuntjes van de Micestro band.

Dit spel is al in juni 2019 te spelen bij online casino’s met Stakelogic software. Speel je liever een van de nieuwste slots dan kunnen wij Rambo aanbevelen.

Het theoretische uitbetalingspercentage van Micestro is 96,22% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Micestro 3D Gokkast?

Het speelveld is verdeeld in vijf rollen, drie rijen met veertig vaste lijnen.

Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai.

Het basisspel werkt vrij eenvoudig met een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de drie verschillende scatters.

Zodra je vijf symbolen van de Catnip club logo weet te landen pak je 1.000 credits terwijl de drie jazzband leden goed zijn voor 50 tot 100 credits als je vijf dezelfde draait.

Speelkaartsymbolen zijn minder waard en leveren bij vijf stuks slechts 20 tot 25 credits op.

Het is de bedoeling om in de basis zoveel mogelijk muziekinstrumenten op te sparen om een van de bonus features te ontgrendelen.

De bonus features

Er zijn drie verschillende bonus features gekoppeld aan de muziekinstrumenten die je tijdens het basisspel op kunt sparen.

Het aantal dat je nodig hebt is afhankelijk van het muziekinstrument, het werkt als volgt;

  • Bas bonus: zodra je drie basinstrumenten hebt opgespaard krijg je drie spins waarbij elke spin een extra rij toevoegt en het aantal winstcombinaties vergroot. Tijdens de laatste spin zijn er dus 70 lijnen actief.
  • Klarinet bonus: spaar vier klarinetten op waarmee je vier gratis spins krijgt met een oplopende multiplier. De multiplier start met 2x tijdens de eerste spin en loopt op tot 5x bij de laatste spin.
  • Drumstel bonus: met vijf keer het drumstel symbool ontgrendel je de drumstel bonus. Je krijgt nu vijf gratis spins en elke spin levert een Sticky Wild op. Tijdens de laatste spin zijn er dus vijf wilds actief.

 Gratis spins bonus

Lukt het om met een enkele draai drie verschillende muziekinstrumenten te landen dan worden de muziekinstrumenten opgespaard en gaat de free spins bonus van start.

Je krijgt nu 10 gratis spins en dan is het hopen dat je zoveel mogelijk muziekinstrumenten opspaart zodat een van de andere bonus features wordt geactiveerd.

Wat vinden wij van de Micestro Slot?

Als je een leuk en onderhoudend slot wilt spelen dan is de Micestro slot zeker de moeite waard. Het basisspel lijkt een beetje saai maar niets is minder waar. Het opsparen van muziekinstrumenten verloopt vlot en de bonus features leveren echt iets op.

Het is ons niet gelukt om de free spins bonus vrij te spelen maar wellicht lukt het jouw wel.

Waar kun je Micestro voor geld spelen?

Micestro is te spelen bij één van de gelegaliseerde goksites in Nederland. Zodra je een account hebt aangemaakt bij een legale kansspelaanbieder kun je geld storten met iDEAL.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip