Mermaids Millions
3.0/5

Mermaids Millions


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mermaids Millions

Mermaids Millions is een Microgaming gokkast dat al in 2008 te spelen was. Gelukkig heeft Microgaming een upgrade uitgevoerd zodat je dit spel nu ook via een mobiel of tablet kunt spelen.

Op de Mermaids Millions video slot kunt u met maximaal vijftien winlijnen spelen, dit slot bevat drie rijen en vijf rollen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,56% en de variantie is aan de lage kant.

Hoe werkt de Mermaids Millions gokkast?

Inzetten op Mermaids Millions kan al vanaf 1 eurocent tot maximaal 75euro per spin. De symbolen op de rollen bevatten een zeemeermin, oesterschelpen en zelfs Neptunus de god van de golven en stromend water.

Het zeemeerminnen symbool telt als een scatter symbool en wanneer er drie of meer zeemeerminnen op actieve winlijnen belanden dan worden de gratis spins geactiveerd.

Het Neptunus symbool telt als een wild symbool en vervangt dus elk ander symbool als dit tot een winnende combinatie leidt.

Bonusspel Mermaids Millions

Met drie of meer opeenvolgende scatters (zeemeermin) wordt het bonusspel geactiveerd. Tijdens het bonusspel is het de bedoeling dat je de juiste objecten weet te selecteren want de hoogte van de bonusprijs is afhankelijk van de door jouw gekozen objecten.

Winst tijdens de bonus wordt vermenigvuldigt met de lijninzet. Afhankelijk van het aantal bonussymbolen kun je een keuze maken uit drie, vier of vijf objecten tijdens het bonusspel.

Drie of meer Mermaid symbolen leveren minstens 10 gratis spins op waarbij de winst met drie wordt vermenigvuldigt. De free spins kunnen ook re-triggered worden waardoor je nog meer gratis draaibeurten kunt spelen.

De Treasure bonus

De treasure bonus wordt actief zodra je drie schatkisten krijgt tijdens de free spins. Het betreft een Pick and Click spel dat zich op een ander scherm afspeelt. Je krijgt nu de kans om drie schatkistjes of gezonken tonnen aan te klikken waarmee je extra prijzen wint.

Wat is onze beoordeling?

Mermaids Million is inmiddels een vrij verouderde videoslot. Toch blijft dit spel leuk dankzij de extra features zoals de gratis spins bonus en met name de treasure bonus waar je verborgen schatten kunt aanklikken. NetEnt’s Ocean’s Treasure slot heeft een vergelijkbaar thema en is een moderne variant.

Toch adviseren wij je om Mermaids Millions in elk geval gratis uit te proberen. Dit spel behoorde niet voor niets jarenlang tot de top slots van Microgaming. Voor geld spelen kan bij een gelegaliseerd online casino zoals BetCity waar je je als nieuwe speler kunt profiteren van een welkomstbonus.

Pluspunten
  • Een mooi zeemeerminnen thema
  • Gratis Spins bonus
  • een Pick & Click feature
Minpunten
  • Dit spel is een beetje verouderd
© Copyright 2023 Gokkasten Stip