Merlin’s Magic Respins
2.0/5

Merlin’s Magic Respins


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Merlin’s Magic Respins

NextGen Gaming heeft met het nieuwe videoslot Merlin’s Magic Respins vrij lang gewacht met het lanceren van dit spel. Normaal gesproken zou dit spel in maart voor spelers beschikbaar worden gesteld en nu in mei is het dan eindelijk zo ver.

Merlin’s Magic respins is de opvolger van het populaire NextGen spel Merlin’s Millions en is volgepropt met extra features. Het theoretische uitkeringspercentage is met 92.53% dramatisch laag en de variantie is laag tot medium. Wat dat betreft willen wij je adviseren om Microsoft’s Avalon te spelen dat een gemiddelde RTP heeft met acht verschillende bonussen.

Hoe werkt de Merlin’s Magic Respins Slot?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, vier rijen en vijftig actieve lijnen met een aantal spannende opties waaronder de super bet optie is dit toch een video slot om even uit te proberen. Grafisch is het spel vergelijkbaar met NextGen Gaming’s Merlin’s Millions. Voor geld spelen kan vanaf €0,50 tot maximaal €250 per spin.

De Super Bet optie voegt de wild respins feature toe dat op willekeurige momenten tijdens het basisspel vallen. De Wild Respins feature is alleen actief als je gebruik maakt van de Super Bet. Let er wel op dat deze feature je minstens 2x tot maximaal 7x de inzet kost.

De premium symbolen bestaan uit een gouden beker, een toverboek en een perkament met sterrenkijker. Vijf van dezelfde premium symbolen zorgt voor een uitbetaling vanaf 200 tot maximaal 500 credits.

Het Merlin symbool is een stacked wild symbool en komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Vijf wilds leveren een uitbetaling van 1.000 munten op. Dan is er nog een Wild spins feature en een Free games feature waarmee je gratis spins kunt winnen.

De Free spins bonus

De gratis spins bonus wordt geactiveerd zodra je drie ketels op de rollen weet te krijgen. Je ontvangt nu zeven free spins en de tovenaar Merlijn zorgt nu voor extra wilds per draai. Verder gebeurt er tijdens de bonus niet veel spannends. Draai je tijdens de bonus opnieuw scatters dan verdien je extra spins.

Onze beoordeling van de Merlin’s Magic Respins Gokkast

Het is jammer dat de RTP zo laag uitvalt want anders had dit spel zeker wel potentie. De respins zijn leuk en de extra wilds tijdens de free spins bonus zorgen ook voor verrassende momenten. De Super Bet feature zal ons inziens niet actief zijn bij een Nederlands online casino.

Probeer Merlin’s Magic Respins anders eerst even gratis via GokkastenStip.nl of waag een gokje voor geld bij een legale goksite. Als je graag magische slots speelt dan willen wij je de Wilderland gokkast van NetEnt onder de aandacht brengen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip