Mercy of the Gods
4.0/5

Mercy of the Gods


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mercy of the Gods

NetEnt heeft eindelijk weer een slot op de markt gebracht met progressieve jackpots en ondanks dat dit spelletje een directe kopie is van Divine Fortune is het de moeite waard om dit spel uit te proberen.

Het thema is wel aangepast en is nu gebaseerd op een piramide uit de Oud-Egyptische beschaving. Het is aan jouw om de verborgen schatten te ontdekken! Het theoretische uitkeringspercentage is met 96.64% bijzonder goed voor een NetEnt slot machine.

Hoe speel je de Mercy of the Gods Slot?

Mercy of the Gods bestaat uit vijf rollen, drie rijen en twintig vaste lijnen. Er zijn verschillende inzet staffels en bet levels dat je zelfstandig in kunt stellen. Het minimale inzetvereiste bedraagt 20 eurocent en je kunt tot maximaal voor 100 euro per draaibeurt gokken.

In de basis kun je tot maar liefst 1600x per lijn winnen door een winnende combinatie vijf symbolen van de blonde archeologe te draaien. Drie andere symbolen met Egyptische tekens behoren ook tot de premium symbolen en hiermee kun je vanaf 700 tot 1200 keer de lijninzet pakken.

De kaartsymbolen A, K, Q en J hebben een lagere waarde en hiermee kun je met een combinatie van vijf vanaf 40 tot 70 keer de lijninzet winnen.

Gift of Life Re-spins Bonus

Als het je lukt om wild symbolen te draaien dan ontvang je de Gift of Life Re-spins waardoor elke wild symbool een rij naar beneden opschuift na een re-spin totdat ze uit het spel verdwijnen. Draai je wederom een wild dan worden de re-spins weer geactiveerd.

Als een wild achter een andere wild verschijnt klapt dit uit over de gehele rol zodat je veel kans maakt op lijnwinst. Na het uitkeren van de winst ontvang je wederom een re-spin.

De Free Spins

Zodra je drie of meer scatters krijgt gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt een x-aantal spins afhankelijk van hoeveel sctters je hebt, dat is als volgt;

  • 3 scatters – vijf gratis spins
  • 4 scatters – acht gratis spins
  • 5 scatters – 12 gratis spins

Tijdens free spins klappen de wilds uit over de gehele rol en triggeren deze opnieuw de Gift of Life Re-spins bonus.

Gift of Wealth Jackpot

Met drie of meer bonus medailles wordt de Gift of Wealth bonus ronde geactiveerd. De drie bonus medailles worden op willekeurige plekken op de rollen geplaatst en elke medaille kan jouw 10x tot 200x de totale inzet opleveren.

Elke extra bonus symbool dat je draait blijft plakken en alshet je lukt om een rij te vullen win je een van de jackpots, zoals hieronder wordt weergegeven;

  • 1 rij gevuld met medailles – Minor jackpot winst
  • 2 rijen gevuld met medailles – Major jackpot winst
  • 3 rijen gevuld met medailles – Mega jackpot winst

Dit is dus de bonus waar je op moet letten want je kunt de Mega Jackpot met ruim 100.000 euro winnen!

Wat is onze beoordeeling van de Mercy of the Gods Gokkast?

Het is NetEnt gelukt om een verbeterde versie van Divine Fortune uit te brengen. Dankzij de jackpots kun je enorme geldbedragen winnen en de bonusrondes zijn ook leuk om te spelen. Voor geld gokken op deze gokkast kan bij een legaal online casino. Optioneel kun je Mercy of the Gods hier onbeperkt gratis spelen. Andere jackpot slots die we je kunnen aanbevelen zijn Arabian Nights van NetEnt en Jackpot Express van Yggdrasil.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip