Mega Pearl Gigablox
3.0/5

Mega Pearl Gigablox


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mega Pearl Gigablox

Mega Pearl Gigablox is een nieuwe online videoslot van ReelPlay dat onder het platform van Yggdrasil is uitgebracht. Dit spel is voorzien van een Aziatisch thema met draken, lampionnen en uiteraard parels. Op visueel vlak werden wij niet echt geprikkeld maar dat wordt deels door de extra features goedgemaakt. Het speelveld is geplaatst in een tempel waarbij draken de pilaren beklimmen.

Het Gigablox spelmechanisme is de hoofd feature. In dit geval zorgt het ervoor dat symbolen in 2×2 en 4×4 formaat kunnen vallen. Het landen van winstcombinaties tijdens het basisspel wordt door het wildsymbool eenvoudiger gemaakt. Zoals we wel vaker zien is er een respins bonusronde toegevoegd. Spelers die het geduld niet op kunnen brengen om de bonus via het basisspel te behalen kunnen direct de bonusronde kopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,03% onder het gemiddelde. De volatiliteit is laag en de maximale winst dat je kunt behalen is 16.297x de inzet.

Mega Peral Gigablox specificaties

SoftwareReelPlay
Release Datum02/05/2022
RTP95,03%
VariantieLaag
Winlijnen40
Rollen6
Rijen4
Minimale inzet€0,40
Maximale inzet€14
Maximale winst16.297x de inzet

Werking van de Mega Pearl Gigablox Gokkast

Mega Pearl Gigablox is een 6-reel gokkast met vier rijen en 40 vaste lijnen. Wat opvalt is dat elke keer dat je op de spin knop klikt het speelveld begint te schudden. Dankzij de lage variantie win je met regelmaat kleine geldbedragen. Inzetten kan vanaf €0,40 tot maximaal €14 per draai. Een winstcombinatie wordt gevormd zodra je minstens drie dezelfde symbolen op een vaste lijn landt.

mega pearl gigablox gokkast

De Chinese karakters zijn het minste waard. Draai er vijf van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 1,25x de inzet. Een lotusbloem, lampion, muntstukken en sycee tellen als premiums. Met vijf dezelfde premium symbolen pak je een bedrag van 2,5x tot 5x de inzet.

Het symbool van een draak telt als wild en kan alle uitbetalende symbolen vervangen om een winnende combinatie te vormen.

Gigablox Spelmechanisme

Het Gigablox spelmechanisme staat centraal. Hiermee kunnen blokken van 2×2 tot 4×4 worden gegenereerd. Hierdoor kan je eenvoudiger winstcombinaties vormen en elke draai is weer een verrassing. Zo kan je op de eerste drie rollen een 4×4 blok vallen terwijl op de rollen 5 en 6 een blok in 2×2 formaat kan landen. Als het dan om dezelfde symbolen gaat dan pak je gelijk een mooie uitbetaling.

Respins Bonusspel

We zien steeds vaker slots met een respins bonus in plaats van een gratis spins bonusspel. In feite komt het op hetzelfde neer. In het geval van Mega Pearl Gigablox pak je de respins bonus zodra je zes parels in het speelveld weet te landen.

mega pearl respins

De parels worden nu vastgehouden en je ontvangt 3 respins. Als je tijdens de bonusronde nieuwe parels draait worden ook deze symbolen vastgehouden en wordt de respin teller gereset. De parels hebben een waarde van 1x tot maximaal 1.000x de inzet. Als het lukt om parels in 2×2, 3×3 of 4×4 formaat te landen dan wordt de waarde verdubbeld.

De bonusronde komt ten einde zodra je geen respins meer over hebt of als jet het hele speelveld met parels hebt weten te vullen.

Ongeduldige spelers kunnen voor 80x de inzet direct de bonusronde kopen. Hiermee ontvang je een draaibeurt met minstens zes parels maar dat kunnen er evengoed meer zijn.

Wat vinden wij van Mega Pearl Gigablox?

Als je een fan bent van slots met een Aziatisch thema en het gigablox spelformaat dan is Mega Pearl Gigablox een leuke gokkast om uit te proberen. Het ontwerp had ons inziens beter gekund maar het kunnen landen van Mega Pearls tijdens de respins bonus maakt dat deels goed. Gelukkig kan je direct het bonusspel kopen want het basisspel gaat snel vervelen.

Wat het basisspel betreft valt er behalve het Gigablox mechanisme weinig te beleven. Als je liever een Gigablox slot speelt met meer basis features dan kunnen wij je 90k Yeti Gigablox van 4ThePlayer aanbevelen.

Wij geven Mega Pearl Gigablox een score van drie uit vijf sterren. Een iets hogere RTP en een extra feature tijdens het basisspel had een hogere score opgeleverd.

Pluspunten
  • Gigablox spelmechanisme
  • Respins bonusronde met inzet vermenigvuldigers
  • Optie om de bonusronde te kopen
Minpunten
  • De RTP is onder het gemiddelde
  • Geen extra features tijdens het basisspel
© Copyright 2022 Gokkasten Stip