Mega Mine Nudging Ways
4.0/5

Mega Mine Nudging Ways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mega Mine Nudging Ways

Mega Mine Nudging Ways is een ware goudmijn waar je met een beetje geluk tot 50.000x de inzet mee kunt winnen. Slots met een thema over het delven van goud en edelstenen zijn meestal een succes. Denk maar aan Elk Studio’s Black River Gold of Big Time Gaming’s Bonanza slot. Relax Gaming doet er nog een schepje op met het nieuwe Nudging Ways spelmechanisme. Hoe het allemaal werkt kun je verderop in onze review ontdekken.

Ondanks dat het thema over het mijnen van edelstenen en goud gaat wordt het spel merendeels op de oppervlakte gespeeld. De bijbehorende soundtrack dat je tijdens het spelen op de achtergrond hoort tijdens een duel in een wilde westen film. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,15% en de volatiliteit is hoog. Het is jammer dat je niet gebruik van de bonus buy feature kunt maken want dan stijgt de RTP naar 97%.

Werking van de Mega Mine Nudging Ways Gokkast

Het speelveld is een raster van 5×4 symbolen. Winstcombinaties kunnen behaald worden via het win all ways mechanisme. Zodoende ontstaan er met vijf rijen en vier rollen minimaal 32 ways to win maar dankzij de Nudging Mystery Stacks kan dat aantal oplopen naar 32.689. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai.

mega mine nudging ways

De premium symbolen bestaan uit vijg grote vierkante geslepen edelstenen. Hier pak je bij vijf stuks een bedrag van 1x tot maximaal 5x de inzet. De kleinere edelstenen zijn minder waard, vijf hiervan levert 0,3x de inzet op. Nu lijken de uitbetaling op zich vrij laag maar door de Nudging Ways spelmechanisme zul je ontdekken dat je met dit spel echt vette uitbetalingen kunt winnen.

De gouden bom ontsteker telt als wild, dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Tijdens het basisspel valt de wild niet zo vaak maar als je de free spins bonus bereikt dan kom zullen de bom ontstekers regelmatig vallen.

Nudging Ways Mystery Stacks

De Nudging Mystery Stacks spelen de belangrijkste rol bij dit spel. Het werkt als volgt; zodra de mijn delver met een mijnkar op een van de rollen verschijnt dan wordt de Nudging Ways feature geactiveerd. Bij dit spel heet dat dus de Nudging mystery Stacks.

Ook al is de kar slechts deels in zicht zal het nudgen totdat de gehele rol bedekt wordt met hetzelfde symbool. De symbolen zijn voorzien van een getal van 2 tot 5 en daar kan per nudge +1 bijkomen. Zodoende kan de maximale waarde van de symbolen 8 zijn. Dit getal vertegenwoordigt het aantal symbolen waarmee de rol gevuld wordt. Dit mechanisme kan op alle rollen voorkomen waardoor je het maximale ways to win kunt ontgrendelen.

De Free Spins Bonus

De Mystery Stacks onthullen niet alleen edelstenen maar kunnen dus ook scatters bevatten. Zo kun je vrij snel de gratis spins bonus bereiken. Je hebt slechts twee scatters nodig waarmee je zes gratis spins pakt. Elke extra scatter is goed voor een additionele free spin. Tijdens de bonus komen zowel wilds als het Nudging ways mechanisme vaker voor.

Helaas kunnen Nederlandse spelers niet de totale winstpotentie van dit spel benutten. De bonusronde kopen kan namelijk niet bij een legaal online casino. Dit is in de wet kansspelen op afstand opgenomen om spelers tegen zichzelf te beschermen. De maximale uitbetaling van 50.000x de inzet kan namelijk alleen via de bonus buy optie.

Wat is onze beoordeling van Mega Mine Nudging Ways?

Het is leuk om te zien dat Relax Gaming nu ook een nieuw spelmechanisme op de markt brengt. Geheel onbekend is het niet want Nolimit City heeft al eerder het zogenaamde xWays spelmechanisme bedacht. Toch is het Relax Gaming goed gelukt om met Mega Mine Nudging Ways een origineel en spannende gokkast te produceren.

De standaard RTP is net boven het gemiddelde en de Nudging Ways zorgen voor spannende momenten. Je moet er wel rekening mee houden dat dit een hoge variantie slot is. Het kan dus zomaar voorkomen dat je pas na een x-aantal draaibeurten een prijs pakt. Wij kunnen je dit slot in ieder geval van harte aanbevelen.

Pluspunten
  • Gloednieuwe Nudging Ways spelmechanisme
  • Winstpotentie tot 50.000x de inzet
  • Maximaal 32.689 manieren om te winnen
  • Een thriller van een bonusronde
Minpunten
  • Je kunt als Nederlander geen gebruik maken van de 'Bonus Buy' optie
© Copyright 2023 Gokkasten Stip