Mega Gems
2.0/5

Mega Gems


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mega Gems

Mega Gems is een Betsoft 3D slot dat is gekoppeld aan een progressieve jackpot. De jackpot stand zie je aan de bovenkant van het spel staan en de jackpot wordt continue aangevuld zodra spelers op één van de Betsoft jackpot slots gaan spelen.

Dit spel staat volledig in het teken van kostbare edelstenen en dankzij de 3D weergave spatten de robijnen en diamanten van het scherm.

Betsoft heeft ook een platform voor spelers die liever via een tablet of mobiele telefoon willen spelen, namelijk Betsoft ToGo dat trouwens ook beschikbaar is bij Nederlandse goksites. De jackpot stand loopt op naarmate je meer inzet en bij een maximale inzet kan dit een bedrag van tien duizenden euro’s of meer zijn.

Mega Gems Gokkast Speluitleg

Mega Gems heeft vijf rollen, drie rijen en er zijn lijnen dat je kunt activeren. Zodra je een geschikte muntwaarde gaat instellen zul je merken dat de jackpot stand hoger wordt zodra je met een grotere muntwaarde gaat spelen.

Je kunt spelen met een inzet vanaf 2 eurocent tot maximaal 1 euro per lijn. Daarnaast kun je nog het aantal lijnen en de inzetwaarde per lijn selecteren. Laat je de draaibeurten liever automatisch afspelen? Gebruik dan de ‘Auto’ knop aan de rechterkant.

mega gems gokkast

het leuke aan de Mega Gems 3D video gokkast is het uitkappende wildsymbool dat over een gehele rol kan uitklappen en ook nog voor een re-spin zorgt. Het wildsymbool komt alleen op de rollen 2, 3 en 4 voor en mocht je tijdens een re-spin opnieuw een wildsymbool krijgen dan ontvang je nog meer re-spins.

De progressieve jackpot kan gewonnen worden door drie jackpot symbolen op de rollen 2, 3 en 4. Het woord jackpot zie je verticaal staan en krijg je er drie naast elkaar dan win je de Mega Gems progressieve jackpot.

Speciale opties en uitbetalingen

Linksboven zie je de options knop, hier kun je verschillende spelinstellingen mee instellen zoals het aan en uitschakelen van de achtergrondmuziek, het geluid maar ook het versneld laten spelen van speelbeurten via ‘Turboplay’.

Rechtsboven zie je de ‘Payout’ knop, hier kun je de actieve lijnen en alle combinatie uitbetalingen bekijken.

Conclusie

Het spelverloop van Mega Gems is te vergelijken met Fruit Zen. Er is geen aparte bonusronde waardoor het voornamelijk draait om uitklappende wilds met respins. De progressieve jackpot kan wel een leuke verrassing opleveren maar dan heb je wel een beetje geluk nodig.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip