Mega Flip
4.0/5

Mega Flip


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mega Flip

Mega Flip is een online slot ontwikkeld door Relax Gaming dat volgepropt is met bijzondere features. Als het je lukt om de free spins bonus te bereiken dan wordt het speelveld gespiegeld.

Het thema betreft een verlichte dansvloer uit de jaren tachtig met disco tunes als achtergronddeuntje.

Relax Gaming behoort wat ons betreft tot een van de top leveranciers van online gokkasten en hun Silver Bullet platform wordt ook door diverse kleinere slotproviders gebruikt zoals Kalamba Games, Dice Labs en Northern Lights.

Andere slots van Relax gaming dat je zeker eens moet proberen zijn de Epic Joker en Temple Tumble Megaways.

Het theoretische uitkeringspercentage van Mega Flip is 96,2% en de volatiliteit is hoog.

Hoe werkt de Mega Flip Gokkast?

Het speelveld heeft een andere opstelling dan wat je gewend bent van een videoslot. De symbolen zijn in blokken van 2×2, 2×3 en 2×4 ingedeeld en via ‘Connecting Ways’ ontstaan er maximaal 108 manieren om te winnen.

Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De maximale uitbetaling is 5.495x de inzet waardoor je met de hoogste inzetstaffel een bedrag van maximaal € 549.500 kunt winnen.

Wat premium symbolen betreft moet je het hebben van de rode zevens, blauwe sterren, klavertjes vier en de gouden klokken waarmee je in de basis een uitbetaling van 0,4x tot maximaal 2x de inzet.

De fruitsymbolen kersen, sinaasappels en pruimen zijn goed voor een uitbetaling van 0,3x de inzet bij zes stuks.

Nu lijkt dat niet veel maar elke rol is ook van een vermenigvuldiger van 2x tot 7x voorzien dat geactiveerd wordt zodra je de rol met hetzelfde symbool weet te vullen. Bovendien pak je al winnende combinaties als de symbolen elkaar aangrenzen.

Oneindig veel respins verdienen

Linksonder zie je een vakje dat na elke spin of leeg blijft of gevuld wordt met het woordje respin. Alle symbolen waarmee je een winnende combinatie weet te vormen blijven nu plakken en je verdient net zo lang respins totdat je geen extra winnende combinaties meer draait.

Zo wordt het mogelijk om het speelveld te vullen met hetzelfde symbool waarmee je alle vermenigvuldigers activeert.

Slechts één multiplier wordt verlicht en de multipliers moeten in volgorde oplopend zijn. Zijn bijvoorbeeld de multipliers 2x 4x en 5x verlicht dan pak  je slechts een multiplier van 2x maar als het lukt om de multipliers 2x,3x en 4x verlicht te krijgen dan pak je de 4x multiplier.

De Free Spins Bonus

Om de free spins bonus te spelen heb je drie of meer scattered diamanten nodig. Je ontvangt met drie scatters acht gratis spins en elke extra scatter dat je weet te landen levert nog eens twee spins op.

Het speelveld wordt nu gespiegeld weergegeven waardoor het blok van 2×4 nu vooraan staat zodat de kans op winstcombinaties groter is.

De respin feature is nu na elke winnende combinatie actief en de multipliers hoeven nu niet meer in volgorde geactiveerd te worden.

Lukt het om tijdens de bonus nog eens drie scatters te landen dan pak je nog eens vier extra spins, elke extra scatter zorgt voor twee extra draaibeurten.

Wat vinden wij van de Mega Flip Gokkast?

Dit is een van de gokkasten waarbij je met een beetje geluk met de respins razendsnel mooie winst kunt pakken. Het kan echter even duren totdat de volle winstpotentie van dit slot zichtbaar wordt want de variantie is ontzettend hoog.

Tijdens het spelen van dit spel hebben wij met regelmaat respins verdient met een multiplier van maximaal 5x. Als het lukt om de free spins bonus te bereiken dan wordt de winstpotentie goed merkbaar want hiermee kun je maximaal 5.495x de inzet verdienen.

wil je Mega Flip voor geld spelen?

Wil je dit spel direct voor geld spelen? Ons advies is om bij één van de legale online goksites een account aan te maken. Bij deze aanbieders kun je ouderwets met iDEAL geld storten en mocht er een probleem ontstaan dan kun je terecht bij de kansspelautoriteit of zelfs de ombudsman.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip