Mayhem
3.0/5

Mayhem


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mayhem

Apocalyptische chaos is het thema van de nieuwe Mayhem gokkast van Red Tiger. Onlangs hebben we een review van Karen Maneater geplaatst dat een iets ander maar enigszins vergelijkbaar heeft. Zo op het eerste oog doet dit spel ons denken aan Harley Quinn van DC Comics. Het cartoonesk apocalyptisch thema is in ieder geval prima uitgevoerd. Of het spelverloop goed is kun je verderop in onze review ontdekken. Wij kunnen in ieder geval alvast verklappen dat de maximale winst een beetje tegenvalt.

Red Tiger heeft twee features waarmee je extra winst kunt behalen toegevoegd. Er is een wildsymbool dat over de gehele rol kan uitklappen en voor een respin zorgt. De gratis spins bonusronde bestaat uit een locked wild op de middelste rol dat nu van een oplopende multiplier is voorzien. Verder moet je het doen met reguliere uitbetalingen in het basisspel. Er is dus geen sprake van echte chaos wat features aangaat.

De RTP van Mayhem is 95,71% en dat is net onder het gemiddelde. De variantie is vrij hoog en de maximale uitbetaling is slechts 1.200x de inzet.

Mayhem specificaties

SoftwareRed Tiger
Release Datum09/05/2022
RTP95,71%
VariantieHoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst1.200x de inzet

Werking van de Mayhem Gokkast

Mayhem is een 5-reel gokkast met drie rijen en 20 vaste lijnen. Winnende combinaties vormen kan door minimaal drie dezelfde symbolen vanaf de linkerkant op aangrenzende rollen te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Red Tiger zorgt ervoor dat alle gokkasten mobiel speelbaar zodat je ook dit spel op elk apparaat kunt spelen.

mayhem gokkast

Speelkaartsymbolen leveren het minste op. Bij vijf van dezelfde soort pak je een uitbetaling vanaf 0,6x tot 1,5x de inzet. De premiums bestaan uit een zoenafdruk, handgranaten, helmen en dollar tekens. Vijf premiums zorgt voor een bedrag van 2,5x tot 7,5x de inzet.

Er is nog een wildsymbool dat winstcombinaties kan aanvullen en een extra feature kan activeren. Meer daarover kan je hieronder vinden.

Cash Queen Wild

Het symbool dat op Harley Quinn lijkt telt als Cash Queen Wild. Dit symbool komt allen op de middelste rol voor en klapt uit om de gehele rol in beslag te nemen. Als de Cash Queen van een winnende combinatie deel uitmaakt dan wordt het wildsymbool vastgehouden en krijg je een respin.

Behalve het wild worden ook de symbolen waarmee je de winstcombinatie draaide vastgehouden. Als je met de winnende combinatie met nieuwe symbolen kunt aanvullen krijg je wederom een respin. Dit gaat net zo lang door totdat er geen nieuwe winstcombinaties ontstaan.

Anarchy Spins

Het symbool van de Anarchy spins bonusronde komt alleen voor op de rollen 1, 3 en 5. Als je ze alle drie weet te landen dan ontvang je 10 gratis spins. De Cash Queen landt nu elke draai tijdens het bonusspel zodat elke winstcombinatie een respin oplevert.

anarchy spins

Na de eerste respin ronde wordt de Cash Queen van een x2 multiplier voorzien. De vermenigvuldiger loopt met +1 op zodra je een nieuwe respin krijgt. Dit kan tot maximaal x10 doorgaan. Als je een bonussymbool weet te landen ontvang je een extra spin.

Wat vinden wij van de Mayhem Slot?

Het design team van Red Tiger heeft echt puit werk geleverd. Het spel kom in eerste instantie chaotisch over maar dat valt qua spelverloop reuze mee. Wij hadden wat meer van de extra features verwacht maar tijdens onze testsessie viel de Cash Queen regelmatig.

De bonusronde is waanzinnig want je krijgt veel meer spins dan gebruikelijk. en kan een mooi geldbedrag opleveren. Het hele speelveld met hetzelfde symbool vullen zorgt voor een vette uitbetaling. Het is alleen jammer dat er geen bonus buy optie is.

Een hekelpunt is toch wel de maximale winst van 1.200x de inzet want dat is geen vetpot. Toch is het de moeite waard om dit spel uit te proberen. Wij hebben het demospel hierboven beschikbaar gesteld en voor geld gokken kan prima bij Circus Casino.

Als dit soort thema’s je aanspreekt dan kunnen wij je Nitropolis 3 van Elk Studio’s aanbevelen waarmee je maximaal 50.000x de inzet kunt winnen.

Pluspunten
  • Vet ontworpen gokkast met een post apocalyptisch thema
  • Cash Queen Wild dat uitklapt en voor respins zorgt
  • Een gratis spins bonusspel waarmee je volop respins kunt verdienen
  • Oplopende multiplier tijdens het bonusspel
Minpunten
  • De RTP had iets hoger gemogen
  • Als de maximale winst was opgeschroefd had dit spel vijf sterren gekregen
© Copyright 2022 Gokkasten Stip