Mayan Eagle
3.0/5

Mayan Eagle


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mayan Eagle

Mayan Eagle is een online slot dat door All41Studio in opdracht van Microgaming is geproduceerd. Dit spel is voorzien van een Meso-Amerikaans thema en introduceert het nieuwe Nobleways mechanisme. Nobleways is vergelijkbaar met het Megaways mechanisme maar dan met een vaste aantal rijen waardoor er 15.624 ways to win ontstaan.

Bovendien maakt Mayan Eagle ook nog gebruik van het Rolling Reels mechanisme zodat symbolen van winstcombinaties verdwijnen om plaatst te maken voor nieuwe symbolen.

Koppel daar nog een maximale uitbetaling van 13.000x de inzet aan vast en dan heb je een slot om te spelen. Het theoretische uitkeringspercentage is een respectabele 96,32% en de variantie is ontzettend hoog.

De Mayan Eagle Gokkast in de Basis

Het speelveld van Mayan Eagle is opgedeeld in zes rollen, vijf rijen met 15.624 ways to win. De symbolen vallen als blokken naar benden en dankzij het Rolling Reels mechanisme verdwijnen symbolen die winstcombinaties vormen om plaatst te maken voor nieuwe. Zodoende kunnen er kettingreacties aan winnende combinaties ontstaan.

De premium symbolen bestaan uit vier gekleurde Maya maskers waarmee je bij zes van dezelfde soort 2x tot 50x de inzet kunt winnen. Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9. Hiermee pak je bij zes stuks 1x tot 1,5x de inzet.

mayan eagle slot

De Maya tempel telt als wild en komt alleen voor op de rollen 2, 3, 4 en 5. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatters. Als extraatje zijn er nog mystery symbolen die zowel tijdens het basisspel als de free spins bonus kunnen vallen. Alle mystery symbolen in zicht worden getransformeerd naar hetzelfde symbool getransformeerd (behalve scatters en wilds).

Nobleways met Rolling Reels

Het Nobleways mechanisme is een nieuw concept dat eigenlijk een afgekapte versie van het Megaways systeem is. Dit systeem wordt actief als je een winstcombinatie van drie of meer dezelfde symbolen maakt en er identieke symbolen op de andere rijen voorkomen. Je kunt hiermee maximaal 15.624 ways to win ontgrendelen.

Het Rolling Reels mechanisme is niet nieuw en zorgt ervoor dat symbolen van winnende combinaties worden verwijderd om plaats te maken voor nieuwe.

features

De Gratis Spins Bonus

Zodra je via de scatters het woord Maya kunt spellen gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt nu 12 gratis spins maar als het lukt om meer scatters te landen dan ontvang je +2 gratis spins per extra scatter.

Tijdens de bonus is er een progressief oplopende vermenigvuldiger actief dat met x2 start en na elke Rolling Reel met +1 oploopt. De multiplier wordt niet gereset waardoor je aan het einde van de bonus een flinke multiplier kunt opbouwen.

Via de wilds en mystery symbolen kun je extra winstcombinaties maken. Als het lukt om nogmaals vier scatters te landen dan ontvang je wederom 12 free spins.

Wat is onze beoordeling van de Mayan Eagle Gokkast?

Hoewel er al voldoende slots zijn met een Meso-Amerikaans thema heeft Mayan Eagle iets nieuws te bieden. Het Nobleways systeem is op zichzelf niet bijzonder maar gekoppeld met het Rolling Reels mechanisme werkt het bijzonder goed.

Tijdens het basisspel kan dit spel een beetje tegenvallen maar zodra je de free spins bonus bereikt kan het dankzij de oplopende multiplier hard gaan. Andere slots met dit genre die wij je kunnen aanbevelen zijn Rise of Maya en Aztec Spins.

Pluspunten
  • Rolling Reels spelmechanisme
  • Het nieuwe Noble Ways waaarmee je 15.624 ways to win kunt pakken
  • Win tot maximaal 13.000x de inzet
Minpunten
  • Zeer hoge variantie, let op je inzet staffel!
© Copyright 2023 Gokkasten Stip