Marlin Catch
4.0/5

Marlin Catch


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Marlin Catch

Gokkasten over sportvissen zijn uitermate populair. Zo hebben we al reviews geplaatst van Reel Strike en Wild Catch van Microgaming en plaatsen we binnenkort een review van Big Bass Bonanza van Pragmatic Play. Vandaag heeft Stakelogic Marlin Catch uitgebracht, een gokkast over het vissen op marlijn. Met dit spel krijg je een onderwater perspectief met symbolen van o.a vistuig.

Tijdens het basisspel kun je profiteren van redelijke uitbetalingen van winstcombinaties. Zo kun je geldbedragen tot 200x de inzet winnen. Bovendien is er een gok feature waarmee je de winst kunt verdubbelen. Let er wel op dat je ook het gehele bedrag kunt verspelen De gratis spins bonus is bijzonder want hier krijg je te maken met sticky wilds met multipliers en kun je symbolen opsparen om extra features te ontgrendelen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,5% maar controleer vooraf welke RTP staffel het casino gebruikt. De variantie is vrij hoog en de maximale uitbetaling is maar liefst 25.000x de inzet.

Werking van de Marlin Catch Slot

Het speelveld van Marlin Catch bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai. Winstcombinaties ontstaan zodra je drie symbolen van dezelfde soort van links naar rechts op een van de vaste lijnen weet te landen.

marlin catch bonusronde kopen

Speelkaart symbolen leveren ook bij dit spel het minste op. Vijf dezelfde speelkaarten is een goed voor een uitbetaling van 1x tot 5x de inzet. Symbolen van vishaken, vishengels, reddingsboeien en koraal betalen een stuk meer uit. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort een bedrag van 10x tot 200x de inzet.

Er is ook een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve het scatter en collector symbool. Zowel tijdens het basisspel als de gratis spins bonus kunnen symbolen stacked (gestapeld) voorkomen waardoor een gehele rol dezelfde symbolen kan hebben.

De gok feature

Nadat je een winnende combinatie hebt gedraaid kun je het bedrag direct innen of de gok feature gebruiken. Er zijn twee gok opties dat je kunt gebruiken. Voorspel de juiste kaartkleur (rood of zwart) om de winst te verdubbelen. Voorspel of de volgende kaart harten, ruiten, klaveren of schoppen bevat waarmee je de winst kunt verviervoudigen. Als je een flink bedrag hebt gewonnen is ons advies om de gok optie over te slaan want je kunt hiermee ook de gehele winst verspelen.

De gratis spins bonus

Door drie of meer scatter (marlijn) symbolen te landen gaat de gratis spins bonus van start. Het aantal spins dat je winst is afhankelijk van het aantal scatters dat je draait. Met drie scatters ontvang je 10 gratis spins en elke extra scatter levert 5 extra spins op.

Wild symbolen blijven nu voor één draaibeurt plakken en zijn voorzien van een vermenigvuldiger. Als je na de volgende spin een nieuwe wild weet te landen dan wordt de multiplier van alle wilds met +1 verhoogt. Dit kan net zo lang doorgaan totdat je de maximale multiplier van +7 hebt bereikt.

Tijdens de bonusronde kun je ook symbolen opsparen via de Collector Bar. Let dus goed op het symbool van de visser want bij drie of meer ontgrendel je extra spins en vermenigvuldigers. De staffel is als volgt;

  • 3 collectors: zorgt voor 10 extra spins met een x2 multiplier
  • 6 collectors: levert 8 spins op met een x3 vermenigvuldiger op
  • 9 collectors: zorgt voor 6 spins met een x5 multiplier
  • 12 collectors: levert 4 spins met een x10 vermenigvuldiger op

Waar mogelijk kun je ook de ‘Bonus Buy‘ optie gebruiken. Met deze feature kun je de bonusronde kopen voor een bedrag vanaf 100x tot maximaal 1.000x de inzet.

Wat vinden wij van de Marlin Catch gokkast?

Marlin Catch is een prima gokkast van Stakelogic waarmee je maximaal 25.000x de inzet kunt winnen. Hoewel het tijdens het basisspel schort aan extra features wordt dat door de gratis spins bonus deels goedgemaakt. Als je de bonusronde weet te bereiken dan blijven wilds plakken en kunnen ze multipliers opleveren. Het opspaar systeem is ook leuk en kan dus extra spins met een standaard vermenigvuldiger opleveren.

Zowel het thema en extra features zijn niet geheel uniek maar dat mag de pret niet drukken. Wij hebben van het demospel genoten. Doe jij dat ook?

Pluspunten
  • Mooie uitbetalingen voor winstcombinaties
  • Een gok feature voor x2 tot x4 de winst
  • Plakkende wilds met multipliers tijdens free spins
  • Spaar symbolen op tijdens de bonus voor extra spins met vermenigvuldigers
Minpunten
  • De RTP is variabel, let dus op waar je dit spel voor geld speelt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip