Marching Legions
4.0/5

Marching Legions


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Marching Legions

Marching Legions is een unieke gokkast dat is ontwikkeld door Relax Gaming. Deze spelontwikkelaar staat erom bekend dat zij regelmatig nieuwe innovatieve ideeën implementeren en meestal wordt dat door spelers gewaardeerd.

Deze keer gaat het om een Romeins legioen aan marcherende soldaten waarmee je extra credits kunt winnen door vaste lijnformaties te vormen.

Behalve dat je van een uniek spelverloop kunt genieten is het goed om te weten dat het uitbetalingspercentage maar liefst 98,12% bedraagt, zodat dit spel binnenkort aan onze lijst met best uitbetalende gokkasten wordt toegevoegd.

Een voordeel voor ongeduldige spelers is dat je de gratis spins bonus kunt kopen maar houdt er wel rekening mee dat dit je 120x de inzet kost.

De variantie is lekker hoog en je kunt maximaal 10.000x de inzet winnen!

Hoe werkt de Marching Legions Gokkast?

Het speelveld van Marching Legions is opgedeeld in 5 rollen met drie rijen en 243 ways to win.

Voor echt geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Het draait tijdens het basisspel voornamelijk om het landen van een stack aan marcherende soldaten waarmee de Marching re-spin feature wordt geactiveerd. Tijdens Marching respins marcheren de soldaten naar de linkerkant van het speelveld totdat zij niet meer zichtbaar zijn.

Lukt het om een stack van slechts twee soldaten te vormen, dan kan de Nudge feature actief worden. Als je op een andere rol al een stack aan soldaten hebt gedraaid dan zal deze feature niet geactiveerd worden.

Symbolen en Uitbetalingen

Wat symbolen aangaat is de soldaat een van de belangrijkste symbolen maar levert deze voor een reguliere lijnwinst niet de hoogste uitbetaling op. Lukt het om een winstcombinatie te vormen met vijf soldaten dan pak je 2,5x de inzet. Lukt het om een speelveld vol te krijgen met soldaten dan pak je de volledige 243 ways to win mee. Je moet het dus vooral van de stacked soldaten hebben.

Andere symbolen met een hoge waarde zijn het vaandel, de lauwerkrans en het zwaard. Draai er hier vijf dezelfde van voor een bedrag van 2x tot 3x de inzet.

Drie gegraveerde stenen leveren het minste op, draai er hier vijf van voor 1x tot 1,2x de inzet.

De gratis spins bonus

De gratis spins bonus kan op twee manieren geactiveerd worden;

  • Draai stacked soldaten en spaar tokens op
  • Koop de bonusronde voor 120x de inzet (wordt verlaagd naarmate je tokens opspaart)

Je zult vijf levels moeten voltooien om aan de bonusronde te beginnen en dat kan een tijdje duren. De meter hiervan zie je linksboven in het spel. Tijdens het spelen van het demospel is het ons niet gelukt om via het basisspel de free spins bonus te bereiken.

Ons advies is om de inzet te verlagen naar 10 eurocent zodat je voor 12 euro de free spins bonus kunt spelen. Dit alles hangt natuurlijk van jouw speelbudget af.

Tijdens het bonusspel draait het allemaal om zogenaamde ‘Waves’, dat werkt als volgt;

  • Wave 1: Je krijgt een enkele stack aan soldaten
  • 2e Wave: Nu ontvang je twee stacks aan soldaten
  • Wave 3: Je krijgt 3 stacks
  • 4e Wave: Nu ontvang je vier stacks
  • Wave 5: Het gehele speelveld is met soldaten gevuld

Je begint dus altijd met de eerste wave en door het opsparen van gouden hoorns die alleen op de vijfde rol voorkomen. Voor elke drie hoorns ga je door naar de volgende wave.

Verder werkt het eigenlijk hetzelfde als tijdens het basisspel, de soldaten marcheren elke draai een plekje op naar links totdat zij uit het speelveld verdwijnen.

De free spins bonus wordt beëindigd als de stack(s) aan soldaten uit het speelveld verdwijnen.

Wat vinden wij van de Marching Legions Slot?

Relax Gaming weet ons altijd te entertainen door het ontwikkelen van nieuwe spelconcepten waarbij de bonusrondes bijzonder goed zijn uitgevoerd.

Gedurende het basisspel kan het soms even duren totdat je een legioen aan soldaten op de rol weet te krijgen en zelfs dan valt het soms een beetje tegen.

Het draait dus echt om de gratis spins bonus en als je geen geduld hebt dan kun je de bonus kopen. Andere slots die je ook kunt uitproberen zijn Stacks O’ Gold en Three Star Fortune.

Probeer hier het gratis demospel uit of maak een account aan bij één van de online goksites waarna je direct aan de slag kunt gaan met echt geld.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip