Mamma Mia
3.0/5

Mamma Mia


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mamma Mia

Met het spelen van de 3D slot Mamma Mia krijg je trek in Italiaans voedsel en zo gek is dat niet van het thema van dit spel is een Italiaanse pizzeria. In plaats van de Sushi Bar bezoeken kun je tijdens het spelen dus lekker genieten van een heerlijke Pizza.

Dit Betsoft spel heet een unieke feature, namelijk de Locking Wilds waarbij je wildsymbolen op slot kunt zetten voor een bepaald aantal spins. Zodra je dit spel opent staat de chef allerlei Italiaanse gerechten voor te bereiden maar zodra je een winnende combinatie draait juicht de chef je toe.

Helaas is het onduidelijk of Mamma Mia ook via het Betsoft ToGo platform beschikbaar is dat bestemd is voor mobile slots spelers. Het theoretische uitkeringspercentage is met 93,46% ver onder het gemiddelde en de variantie is laag.

Betsoft’s Mamma Mia spelen

Het speelveld van Mamma Mia bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 30 variabele lijnen. Inzetten kan al vanaf 1 eurocent met een enkele lijn tot maximaal 150 euro als je alle lijnen met een maximale inzet activeert. Er is een extra Lock and Spin feature toegevoegd dat je kunt activeren waarbij wild symbolen sticky worden.

Wat premium symbolen betreft moet je het hebben van het restaurant personeel waarbij de Chef het meeste waard is. Als je vijf dezelfde premium symbolen weet te landen pak je een bedrag vanaf 200 tot maximaal 500 munten. De lage waarde symbolen hebben allemaal met het restaurant te maken en leveren bij vijf stuks 50 tot 125 munten op. De pizza symbolen zijn bij dit spel van belang want met drie of meer pizza symbolen verdien je gratis spins. Je krijgt dan zeven nieuwe symbolen met verse ingrediënten die bij vijf van dezelfde soort een bedrag van 50 tot maximaal 1.000 credits opleveren.

Extra Features

Het spelen van Mamma Mia wordt extra leuk gemaakt door een ‘Food Cover’ click me spel en een ‘Locking Wild’ feature. Bovendien is dit spel voorzien van een spannende bonusronde ‘The Critic Bonus Round’, tijdens de bonusronde is het de bedoeling dat jij de chef in de keuken gaat helpen.

De bonusronde wordt geactiveerd door drie of meer ‘Notebook van de recensent’ symbolen. Het is nu de bedoeling dat je vijf gerechten selecteert die Chef moet bereiden. Zodra het eten wordt geserveerd geeft de recensent een score en ontvang je een cash prijs. De kans is groot dat je tijden het spelen op dit videoslot trek krijgt in pizza!

Onze beoordeling van de Mamma Mia Gokkast

Het is jammer dat de RTP zo laag is want dit spel is hartstikke leuk om te spelen. Vooral de ingrediënten die je tijdens de free spins bonus krijgt en door de Chef gebruikt worden is leuk bedacht. Ook de critic bonus is een unieke manier om een extra geldprijs te winnen. Wij adviseren je om dit spel gratis te spelen want voor geld gokken kan beter op een andere video slot.

Pluspunten
  • Super leuke free spins bonusronde
  • De score van de recensent kan een mooi bedrag opleveren
  • Er is een locking wild feature waarmee wilds op de rollen blijven plakken
Minpunten
  • Zoals bij veel oudere Betsoft slots is de RTP gewoon te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip