Majestic Megaways
4.0/5

Majestic Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Majestic Megaways

Majestic Megaways is een van de Megaways slots geproduceerd door iSoftBet en dit slot heeft alles in huis zoals je van een Megaways gokkast zou verwachten. Het thema is gebaseerd op de Afrikaanse steppe met een prachtig achtergrond en het speelveld is versierd met een met goud bedekte omlijsting.

Een leuke toevoeging is dat je de free spins bonus kunt kopen waarna je direct 12 gratis spins krijgt toegekend. Dit is alweer het tweede Megaways spel ontwikkeld door iSoftBet en wij zullen binnenkort een review van het spel Aztec Gold Megaways plaatsen.

De slots van iSoftBet zien er op grafisch vlak altijd goed uit en zijn allemaal geschikt voor het spelen met een mobiel toestel. Het theoretische uitbetalingspercentage van dit spel loopt op tot 96,97% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Majestic Megaways Slot?

Het speelveld is opgedeeld in zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol en 117.649 manieren om te winnen. Symbolen die winnende combinaties vormen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe waardoor er cascades aan lijnwinsten kunnen ontstaan.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Wat symbolen betreft speelt de leeuw de hoofdrol en levert de hoogste uitbetaling op. Zes leeuwen is goed voor een uitbetaling van 50x de inzet!

De buffel, neushoorn en olifant betalen iets minder uit, zes stuks van dezelfde soort leveren 2x tot 7,5x de inzet op. De kaarten A, K, Q, J , 10 en 9 betalen het minste uit, heb je zes dezelfde dan pak je 0,8x tot 1,75x de inzet.

De Afrikaanse steppe boom is het wildsymbool en vervangt alle andere symbolen behalve het bonussymbool. Er is ook een mystery symbool  in de vorm van een volle maan. Dit symbool kan getransformeerd worden tot een willekeurig symbool waarmee de kans op een winnende combinatie groter wordt.

De top tracker is een enkele rij met vier symbolen dat winnende combinaties aanvult op de rollen 2, 3, 4 en 5

De Free Spins Bonus

Zodra je vier diamant symbolen in zicht krijgt dan ontvang je standaard 12 gratis spins. Optioneel kun je ook de bonusronde kopen tegen een bedrag van 75x de inzet. Extra scatters leveren per scatter vijf extra spins op tot maximaal 27 spins.

Draai je tijdens de bonusronde wederom 3 of 4 scatters dan ontvang je 5 tot 10 extra draaibeurten.

De ongelimiteerde multiplier maakt de bonus extra spannend want zodra je de bonus start staat dat op 1x maar loopt na elke winnende combinatie met 1x op. Draai je dus een cascade aan winnende combinaties dan kan de vermenigvuldiger razendsnel oplopen.

Wat vinden wij van iSoftBet’s Majestic Megaways?

Wij zijn verheugd dat iSoftBet nu ook een licentie heeft van Big Time Gaming om Megaways slots te produceren. De Majestic Megaways slot is goed uitgevoerd, het thema is mooi uitgewerkt en dankzij het mystery symbool maak je tijdens het basisspel en de free spins bonus kans op nog meer lijnwinsten.

Zo bewijst iSoftBet dat het behalve klassieke gokkasten en video slots ook goede megaways speelautomaten kan produceren.

Ben je op zoek naar een Megaways slot met jackpots en meer bonus features dan kunnen wij je Blueprint Gaming’s Deal or No Deal Megaways aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip