Madder Scientist
3.0/5

Madder Scientist


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Madder Scientist

Misschien heb je het spel de Mad Scientist gespeeld, een videoslot gebaseerd op een knotsgekke scheikundige. Nu kun je het spel de Madder Scientist spelen, een hartstikke leuke 3D gokkast van Betsoft met een Click Me spel waarmee je gratis spins kunt verdienen en wild switches waarmee je een gehele rol tot een wild symbool kunt omtoveren.

Dat Betsoft een vervolg op de Mad Scientist heeft ontwikkeld dat nog leuker is dan het origineel kunnen wij alleen maar toejuichen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,18% gekoppeld aan een medium variantie.

Hoe werkt Betsoft’s Madder Scientist Gokkast?

Het spel wordt gespeeld in het geheime laboratorium van de Madder Scientist en het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen met dertig lijnen. Als je uitgespeeld bent op het gratis demospel dan kun je bij Cookie Casino voor geld gokken vanaf 30 eurocent tot maximaal 75 euro per spin.

Wat opvalt is het reel respin mechanisme dat herkenbaar is van Microgaming gokkasten en ervoor zorgt dat je alsnog een winnende combinatie pakt. De respins kosten wel credits en het aantal credits dat je betaald wordt bepaald door de kans op een winnende combinatie dat een respin op kan leveren.

Extra bonus features

Behalve respins die je na elke spin per rol kunt activeren heeft Betsoft nog drie leuke extra bonussen geïmplementeerd. We beginnen met het Click Me spel, een pick en click spel waarbij je laboratorium glaswerk moet selecteren om een cash bonus te pakken.

Om het pick en click spel te activeren heb je drie glazen bekers nodig op de rollen 1, 3 en 5. Dan is er het Wild Switches feature dat actief wordt met drie wild switch symbolen. Één van de rollen wordt nu een wild reel en blijft voor een x-aantal spins staan.

Met drie wortel symbolen kun je een extra bonusronde activeren waarbij jij de scheikundige moet helpen om een brouwsel te mengen.

Wat vinden wij van Madder Scientist?

Uniek aan de Madder Scientist is toch wel de wild switches feature waarbij één gehele rol gedurende meerdere spins als wild geldt. Daarnaast is er nog het click me spel waarmee je eenvoudig extra winsten kunt binnen halen. Kortom, een 3d slot om van te smullen!

Speel de Madder Scientist vrijblijvend gratis via GokkastenStip.nl of maak een account aan bij een betrouwbare goksite met een vergunning van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip