Luxury Rome HD
3.0/5

Luxury Rome HD


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Luxury Rome HD

Luxury Rome HD behoort tot een van bestaande iSoftBet video gokkasten dat is voorzien van een gloednieuw HD jasje. Deze opvolger van Luxury Rome uit 2012 is eigenlijk een compleet nieuw spel met vijf wielen, drie rijen en slechts negen lijnen. Een goed moment om het decadente leven in het oude rome te herleven!

Mocht je je tijdens het spelen afvragen waar SPQR nu voor staat dan kunnen wij verklappen dat dit de afkorting is voor Senatus Populusque Romanus, de Latijnse benaming voor “De Senaat en het Volk van Rome”. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,49% en de variantie is laag.

Hoe werkt Luxury Rome HD?

Het speelveld van Luxury Rome HD is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 9 winlijnen. Inzetten kan vanaf 9 eurocent tot maximaal 9 euro per draai waardoor dit slot goed te doen is als je een beperkt budget hebt. De premium symbolen zijn Julius Caesar en Cleopatra waarmee je 800 tot 1.000 munten mee verdient als je vijf dezelfde weet te landen.

Symbolen met een medium waarde zijn de gekruiste zwaarden, een gouden kelk, een vergulde ring, een gouden lauwerkrans en gouden daalders, hiermee kun je bij vijf dezelfde 200 tot 500 credits winnen.

luxury rome hd gokkast

Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 waarmee je 100 tot 150 munten kunt pakken. De interface zit helder in elkaar waardoor je niet lang hoeft te zoeken om instellingen te wijzigen. Vergeleken met de voorloper van Luxury Rome is Luxury Rome HD een flinke verbetering qua grafische beelden en is de nieuwe iSoftBet interface geïmplementeerd.

Wheel Bonus Game

Ondanks het beperkt aantal winlijnen zijn er veel extra mogelijkheden om meer winst te behalen. Zo is er een wild en scatter voor extra winnende combinaties en gratis draaibeurten en zijn er twee aparte bonussen te verdienen.

Het gaat om de wheel bonus en de instant bonus die je kunt spelen zodra je drie of meer soortgelijke symbolen hebt. De Wheel bonusronde geeft je de kans om aan het rad te draaien waarmee je in totaal tot 4950 munten kunt winnen.

Instant bonus

De Instant Bonus is eigenlijk een Pick&Click spel waarmee je gratis draaibeurten en extra vermenigvuldigers kunt winnen. Je hebt minstens drie scatters nodig om de bonus te kunnen spelen waarna je de scatters aan kunt klikken om te onthullen hoeveel spins en welke vermenigvuldigers je krijgt. Het aantal spins en multipliers is afhankelijk van hoeveel scatters je weet te landen.

Wat is onze beoordeling van de Luxury Rome HD Gokkast?

Luxury Rome HD is een gokkast om gratis uit te proberen. Voor geld spelen kan natuurlijk ook maar dan adviseren je om een moderne variant met een hogere winstpotentie te spelen zoals bijvoorbeeld Legion X van NoLimit City of Nero’s Fortune van Quickspin.

Het uitkeringspercentage is wel dik boven het gemiddelde maar op visueel vlak wordt je niet echt geprikkeld. Door de lage variantie win je regelmatig kleine bedragen.

Pluspunten
  • Dik bovengemiddelde RTP
  • Wheel bonusspel met een cash prijs
  • Gratis spins bonus met een Pick & Click spel
Minpunten
  • Op grafisch vlak niet echt denderend
  • In de basis is dit spel best saai
© Copyright 2023 Gokkasten Stip