Lucky Streak MK2
3.0/5

Lucky Streak MK2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lucky Streak MK2

Lucky Streak MK2 is een nieuwe slot release van Big Time Gaming. Ditmaal gaat het om een oude klassieke gokkast uit de pub fruit reeks en is het de opvolger van BTG’s eerste release Lucky Streak.Het is goed om te zien dat BTG terug naar de roots gaat en hoewel de originele gokkast Lucky Streak uit 2014 niet veel bijzonders te bieden had lijkt het vervolg een goed spel waarmee je tot 10.000x de inzet kunt winnen, een enorm bedrag voor een oude klassieker.

Dit spel zal vooral in de smaak vallen bij spelers die graag op eenvoudige speelautomaten in de speelhal spelen of vroeger in de snackbar of bij de afhaalchinees een gokje waagden.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,32% dik boven gemiddeld en de volatiliteit is hoog. De release datum  is ergens in september 2020 dus je zult nog even af moeten wachten om een gokje voor geld te wagen.

Hoe werkt de Lucky Streak MK2 Gokkast?

Het speelveld van Lucky Streak MK2 bestaat uit vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai.

Het draait voornamelijk om het draaien van winstcombinaties maar BTG heeft wel een aantal features toegevoegd waar je verderop in onze review meer over kunt ontdekken.

lucky streak mk2 gokkast

De premium symbolen bestaan uit enkele, dubbele en triple BAR symbolen waarmee je 500 tot 750 munten wint als je er vijf van weet te landen.

Meloenen, peren en druiven zijn goed voor 250 munten bij vijf stuks van dezelfde soort terwijl peren, klokken, pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen een bedrag van 100 munten opleveren.

Een hoefijzer telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen, als je er hier vijf van weet te draaien pak je 10.000 credits.

De Number Trail en Cash Stoppa Features

Zodra je dit spel opent zal het je opvallen dat symbolen ook van een nummer voorzien kunnen zijn. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk nummers te draaien zodat de Number Trail meter aan de rechterkant oploopt.

Als je 11 nummers hebt dan wordt de Cash Stoppa feature actief en nu moet je op de Cash Stoppa knop drukken totdat je het woordje Collect ziet staan.

Je kunt hiermee tot maximaal 500x de inzet winnen maar het is ook mogelijk om een ‘Repeat feature’ te ontgrendelen waardoor je opnieuw het Cash Stoppa spel kunt spelen.

De Free Spins Bonus

Zodra je drie of meer scatters draait (Lucky Streak Logo) dan kun je aan de gratis spins bonus beginnen. Je drukt op de groene start knop waarmee wordt bepaald hoeveel free spins je wint (maximaal 15).

Nu komt het, met elke gratis spin heb je gegarandeerd een winstcombinatie te pakken! Als het lukt om wederom drie scatters te landen dan kun je de free spins bonus retriggeren.

Wat is onze beoordeling van de Lucky Streak Mk2 Gokkast?

Als je graag op oude speelautomaten zoals de Club 2000 een gokje waagt dan is Lucky Streak MK2 een vette aanrader.

Met een maximale winst van 10.000x de inzet, de Number Trail en Cash Stoppa feature en een spannende free spins bonus is het Big Time Gaming goed gelukt om van het origineel een succesvolle opvolger te produceren.

speel Lucky Streak MK2 hier gratis voor fun of maak een account aan bij Lucky Days waar je binnenkort dit spel voor geld kunt spelen.

Pluspunten
  • Prima RTP voor een klassieke gokkast
  • Voldoende extra features
  • Er is zelfs een gratis spins bonusronde
Minpunten
  • Het speelveld is te donker
© Copyright 2023 Gokkasten Stip