Lucky Nuggets Megaways
3.0/5

Lucky Nuggets Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lucky Nuggets Megaways

Met Lucky Nuggets Megaways gaan we weer eens ondergronds goud delven. Blueprint Gaming heeft een combinatie aan features toegevoegd waardoor dit spel net even leuker is als een regulier goudmijn slot. De graphics zijn minder goed als we het vergelijken met Fire in the Hole xBomb van NoLimit City.

Op de achtergrond zien we een afbeelding van de goudmijn terwijl op de rollen symbolen van speelkaarten, gereedschap en karen gevuld met goudklompen voorbij draaien.

Dankzij de features komt het spel van Lucky Nuggets Megaways tot leven. Een nadeel is dat je wel eerst de bonusronde moet bereiken. De gratis spins bonus is voorzien van een opspaar mechanisme zoals je van Big Bass Bonanza gewend bent. Tijdens het basisspel ben je afhankelijk van het draaien van winstcombinaties of voldoende scatters. Het megaways spelmechanisme helpt daarbij en kan maximaal oplopen tot 15.625 megaways.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,5% onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is €250.000.

Lucky Nuggets Megaways specificaties

SoftwareBlueprint Gaming
Release Datum26/05/2022
RTP95,5%
VariantieHoog
Winlijnentot 15.625 Megaways
Rollen6
Rijen2 tot 5 per rol
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst€250.000

Werking van de Lucky Nuggets Megaways Gokkast

Het speelveld van Lucky Nuggets Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 5 symbolen per rol. Zodoende ontstaan er maximaal 15.625 megaways. Winnen doe je door minstens twee premiums of drie reguliere symbolen van links naar rechts te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai.

lucky nuggets megaways gokkast

Speelkaartsymbolen hebben de laagste waarde. Zes van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 2,5x tot 5x de inzet. De goudklompen en diamanten betalen 10x de inzet uit bij zes stuks. Een mijnwerkers helm, lamp en gereedschap zijn meer waard. Hiermee pak je maximaal 50x tot 100x de inzet. De kar gevuld met goud telt als premium en kan maximaal 200x de inzet opleveren.

Wat opvalt is dat winstcombinaties geen cascades opleveren. Bovendien wordt het wildsymbool pas tijdens de bonusronde actief. Je bent tijdens het basisspel dus puur afhankelijk van winstcombinaties of het draaien van drie of meer scatters.

Gratis Spins bonusspel

Als je eenmaal drie scatters weet te landen ontvang je 10 gratis spins. Voor elke extra scatter ontvang je 5 extra spins zodat je maximaal 25 spins kunt winnen. Nu wordt er een Prospector Scatter toegevoegd dat dezelfde werking als een wildsymbool heeft.

Behalve het vervangen van symbolen om winstcombinaties aan te vullen kan de prospector scatter ook een geldprijs van x2 tot x2000 opleveren als tegelijkertijd een gouden nugget symbool landt.

Tevens wordt de prospector scatter opgespaard en kan extra features ontgrendelen die je bovenaan het speelveld ziet. Dit heeft precies dezelfde werking als Big Bass Bonanza van Pragmatic Play. Het gaat om de volgende features;

  • 4 prospector scatters: 10 gratis spins en een x2 multiplier voor geldprijssymbolen.
  • 8 prospector scatters: 10 gratis spins en een x4 multiplier voor geldprijssymbolen.
  • 12 prospector scatters: 15 gratis spins en een x10 multiplier voor geldprijssymbolen.

Gold Rush en Big Blast Bonanza

Er zijn nog twee extra features waarvan je dankzij de prospector scatter kunt profiteren. De Gold Rush feature zorgt ervoor dat alle geldprijssymbolen worden vastgehouden waarna je een respin krijgt. Als je dan opnieuw een geldsymbool landt krijg je wederom een respin. Dit gaat net zo lang door totdat er geen nieuwe geldsymbolen landen.

Via de Big Blast Bonanza feature wordt er dynamiet op de rollen gesmeten waardoor reguliere uitbetalende symbolen in geldprijssymbolen veranderen.

Wat vinden wij van de Lucky Nuggets Megaways Slot?

Lucky Nuggets Megaways kan best vermakelijk zijn als je snel de bonusronde weet te bereiken. Als je te lang in het basisspel blijft hangen gaat dit spel snel vervelen. Ja, het megaways mechanisme helpt maar winstcombinaties zorgen niet voor cascades aan lijnwinsten.

Daar het basisspel niet zo goed is wordt dat goedgemaakt door de spannende bonusronde. Door een combinatie van bestaande features toe te passen kan het bonusspel een mooie uitbetaling opleveren. Een groot minpunt is echter dat er geen bonus buy optie is. Het draait tijdens de bonusronde om het landen van geldsymbolen en prospector symbolen. Hiermee ontvang je geldprijzen en kan je extra spins en multipliers ontgrendelen.

Probeer hier het gratis demospel maar alvast. Lucky Nuggets Megaways is vanaf 26 mei 2022 te spelen bij een Nederlands online casino zoals Bet365.

Pluspunten
  • Redelijke uitbetalingen voor winstcombinaties
  • Leuke bonusspel waarmee je extra spins kunt verdienen
  • Verschillende extra bonus features
Minpunten
  • De RTP is net even te laag
  • Je bent compleet afhankelijk van het bereiken van de bonusronde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip