Little Gem
3.0/5

Little Gem


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Little Gem

Pragmatic Play en Reel Kingdom hebben met Little Gem een geintje uitgehaald want als je dit spel bekijkt hadden ze het beter Big Gem kunnen noemen. Spelers die graag klassieke fruitautomaten spelen kunnen genieten van Little Gem want behalve een Hold & Spin feature draait het voornamelijk om het landen van winnende combinaties. Het thema is voorzien van glinsterende edelstenen gezet op een sprankelend achtergrond. Als je op zoek bent naar een slot met veel features dan kun je dit spel beter overslaan.

De wildsymbolen spelen een belangrijke rol tijdens het basisspel. Als een wild deel uitmaakt van een winstcombinatie klapt het uit om een gehele rol in beslag te nemen. De Hold & Respin feature is het belangrijkste want hiermee krijg je respins waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk muntstukken te landen. Als je symbolen van diamanten weet te draaien kan je een hele mooie uitbetaling pakken.

Het theoretische uitkeringspercentage komt met 96,70% ver boven het gemiddelde uit. De variantie is medium en je kunt maximaal 2.460x de inzet winnen.

Little Gem specificaties

SoftwarePragmatic Play
Release Datum23/05/2022
RTP96,70%
VariantieMedium
Winlijnen5
Rollen3
Rijen3
Minimale inzet€0,05
Maximale inzet€200
Maximale winst2.460x de inzet

Werking van de Little Gem Fruitkast

Little Gem is een 3-reel gokkast met drie rijen en vijf vaste lijnen. Winnen doe je door drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,05 tot maximaal €250 per draai waardoor dit spel goed te doen is voor spelers die met lage of juiste hoge inzetten willen spelen. De standaard uitbetalingen zijn niet slecht alleen kan het wel even duren totdat je lijnwinst pakt.

little gem gokkast

De symbolen met de laagste waarde bestaan uit kruisjes, een rode, oranje en blauwe geslepen edelsteen. Hiermee pak je bij drie stuks een uitbetaling van 4x de inzet. Drie sterren, een roze en groene edelsteen zijn meer waard. Draai er drie van voor 16x tot 20x de inzet. Een BAR symbool en diamant tellen als premiums en zorgen voor een maximale uitbetaling van 30x tot 50x de inzet.

Het wildsymbool is niet te missen en kan alle andere symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen. Als het lukt om met een wild een winnende combinatie te vormen dan klapt het wild uit om de gehele rol in beslag te nemen. Zo maak je dus nogmaals kans om te winnen. Drie wilds leveren ook 50x de inzet op.

Hold & Respin Feature

Op de middelste rol van Little Gem komen symbolen van gouden en zilveren muntstukken voor. De muntstukken zijn voorzien van een vermenigvuldiger van x1 tot x20. Als je drie muntstukken draait wordt de Hold & Respins feature actief. De drie muntstukken waarmee je dit bonusspel hebt geactiveerd blijven plakken en je krijgt 4 respins.

Tijdens de respins is het dus de bedoeling om meer muntstukken te landen. Elke munt zorgt ervoor dat de respin teller wordt gereset. Er kunnen ook diamant symbolen landen en die zijn gekoppeld aan een vermenigvuldiger van 100x tot 500x de inzet. De Hold & Respin bonus komt ten einde als je geen nieuwe munten meer weet te landen of het scherm hebt gevuld.

Wat vinden wij van de Little Gem Gokkast?

Little Gem is een prima gokkast voor liefhebbers van ouderwetse retro slots. Wat ons tegenviel was dat het te lang duurde om winnende combinaties te landen. Tijdens onze testsessie wilde het dan ook niet lukken om de Hold & Respin bonus te bereiken. Wat dat aangaat kan je misschien beter de Free Reelin’ Joker gokkast van Play ‘N Go spelen. De maximale uitbetaling van Little Gem is met 2.460 niet slecht.

Wij hebben het gratis demospel hierboven voor je geplaatst. Voor geld spelen kan prima bij Circus Casino waar je als speler van 24+ een geweldige welkomstbonus kunt claimen.

Pluspunten
  • Prima RTP staffel
  • Uitklappende wildsymbool tijdens het basisspel
  • Een respin bonusspel waarmee je hoge multipliers kunt winnen
Minpunten
  • Winnende combinaties lieten lang op zich wachten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip