Lights
3.0/5

Lights


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lights

Na het overweldigende succes van de videoslot Aliens heeft Net Entertainment Met Lights wederom een gloednieuwe videoslot op de markt gebracht.

Het gaat om een video slot met een Oosters thema waarbij de vuurvlieg en lampionnen een hoofdrol spelen.

Dit spel is ideaal als je een drukke werkdag achter de rug hebt en even achterover wilt leunen om te genieten van een online gokkast. De Floating Wilds zorgen tijdens het spelen voor de nodige spanning!

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,1% gekoppeld aan een medium variantie. De maximale uitbetaling is 1.000x de inzet.

Hoe werkt de Lights Video Gokkast?

Lights is een video gokkast met vijf rollen, drie rijen en 9 vaste lijnen met een inzetniveau van 1 tot en met 10. Voor geld spelen kan al vanaf €0,09 tot maximaal €90 per draai. De symbolen komen gestapeld (stacked) voor waardoor het eenvoudiger wordt om winnende combinaties te pakken.

De vuurvliegjes zwermen rond over het scherm en kunnen de ‘Floating Wilds’ activeren, eenmaal geactiveerd ontvang je per spin 2 tot maximaal 4 wild symbolen waarmee winnende combinatie kunnen worden gevormd. Zodoende stijgt de winstpotentie enorm tijdens deze feature.

lights slot

Wat symbolen betreft is de rode lampion het meeste waard, draai er hier vijf van en pak 1.000 credits. De overige lampionnen zijn bij vijf stuks iets minder waard en leveren respectievelijk een prijs tussen de 300 en 750 munten op.

De kaartsymbolen van Lights hebben zoals altijd de laagste waarde en leveren een bedrag van 30 tot 100 munten op voor vijf dezelfde.

Free spins met extra wilds

Drie of meer scatters (Yin en Yang) leveren de Lights gratis spins bonus op en dat zijn er bij 3 stuks 10 spins, bij vier stuks, 20 spins en bij vijf stuks 30 spins. De floating wilds komen ook voor tijdens de free spins waarbij er maar liefst 3 tot 6 floating wilds per draaibeurt kunnen voorkomen.

Zo kun je tijdens de free spins dan ook een maximale winst behalen want je maakt niet alleen kans op gigantische winst maar ook op nog meer gratis draai beurten. Met een ontspannend achtergrond muziekje en een Oosters sfeertje is dit vast een video gokkast waar je veel speelplezier aan kunt beleven.

Wat is onze beoordeling van de Lights Video Slot?

Als je net thuis bent gekomen na een slopende werkdag dan is Lights een prima gokkast om even bij te ontspannen. De RTP is prima maar de maximale uitbetaling valt een beetje tegen. De stacked symbolen in combinatie met de Floating Wilds feature kunnen wel mooie geldprijzen opleveren.

Als je een liefhebber bent van slots met een Oosters thema dan willen wij je graag de gokkast Fu Fortunes Megaways onder de aandacht brengen. Een Megaways slot van iSoftBet met een maximale uitbetaling van 10.000x de inzet!

Pluspunten
  • Symbolen komen stacked voor
  • Floating Wilds tijdens het basisspel en free spins
  • 3 tot 6 Floating Wilds tijdens gratis spins
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is vrij laag
  • De free spins bonus laat lang op zich wachten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip