Let’s get ready to Rumble
4.0/5

Let’s get ready to Rumble


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Let’s get ready to Rumble

Let’s Get Ready to Rumble is een online slot van Relax Gaming dat sinds september 2019 te spelen is. Dit spel is gebaseerd op de beroemde slogan van Michael Buffer, een beroemde bokswedstrijden aankondiger die te herkennen is aan zijn kreet ‘Let’s get Ready To Rumble‘.

Relax Gaming heeft alleen de rechten om de stem van Michael Buffer te gebruiken waardoor alle andere symbolen van de bokssport geen bekende boksers bevatten.

Zodra dit slot van start gaat stap je in de boksring en is het aan jouw om de juiste combinaties te maken zodat je de grote prijs in de wacht kunt slepen. Dankzij het achtergronddeuntje, het publiek en de vele features waar je mee te maken krijgt zoals cross wilds, uppercut wilds, wild hooks en een heus titelgevecht, zal de adrenaline door je aderen gieren.

Het is even wat anders dan de recent uitgebrachte Frequent Flyer en La Fiesta gokkast maar met een hoog entertainment gehalte en 466 ways to wins zul je gegarandeerd veel plezier beleven. Wat het uitbetalingspercentage betreft, moet je het doen met 96,14% en de variantie is laag.

Hoe werkt de Let’s Get Ready To Rumble Slot?

Het speelveld van Let’s Get Ready to Rumble bestaat uit zes rollen, vier rijen met 466 ways to win in de basis en 1436 ways to win tijdens het titelgevecht. Direct voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

De maximale winst dat je  kunt behalen valt een beetje tegen en bedraagt 1.864x de inzet tijdens het basisspel en 2389x de inzet tijdens de Rumble Spins feature.

Wat premium symbolen betreft kun je het meeste profiteren van het symbool van Michael Buffer waarmee je bij zes stuks 4x de inzet pakt. De twee boksers en de boksscheidsrechter betalen slechts 1,4x de inzet uit bij zes van dezelfde soort. Een boksbal telt als wild en vervangt alle andere symbolen.

Alle uitbetalingen zijn aan de lage kant maar dankzij 466 ways to win kun je profiteren van meerdere winstcombinaties met dezelfde symbolen.

Sticky Respin en Wild Stacks

Zodra je een winstcombinatie draait kan op willekeurige momenten de Sticky Respin feature geactiveerd worden. Alle symbolen die de winnende combinatie vormen blijven nu plakken en je krijgt een respin.

Als het om met de respin de winstcombinatie aan te vullen dan krijg je net zo lang respins totdat je de winstcombinatie niet meer aanvult.

Behalve respins kan je ook random profiteren van de Wild Stacks feature. Nu worden de boksballen bokszakken waardoor ze een gehele rol in beslag nemen. Je kunt 2 tot 5 wild stacks krijgen.

Rumble Spin

De Rumble Spin is de feature waar het bij Let’s Get Ready to Rumble om draait. Tijdens de Rumble Spin wordt één van de volgende features actief;

  • Cross Wilds: Je krijgt 3 tot 5 wilds op willekeurige posities, dit kan tot maximaal 8 keer voorkomen.
  • Uppercut Wild: Een stacked wild neemt de laatste rol in beslag.
  • Wild Hook: Een wild stack verplaatst zich van de laatste rol naar de 2e of 3e rol. Als de actieve rol groter is dan de stacked wild dan verspreidt de stack zich verticaal uit.
  • Title Fight: Dit is de beste feature want nu wordt het speelveld met twee rijen vergroot waardoor er 1436 ways to win ontstaan.

Wat is onze beoordeling van de Let’s Get Ready to Rumble Slot?

Dit spel zal vooral fans van de bokssport aanspreken. Relax Gaming heeft er een leuke slot van weten te maken met leuke features maar helaas geen free spins bonus.

De maximale uitbetaling had wat ons betreft iets hoger gemogen want nu moet je het doen met maximaal 2389x de inzet.

Speel Let’s Get Ready to Rumble gratis op GokkastenStip.nl.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip