Legend of the Jaguar
4.0/5

Legend of the Jaguar


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Legend of the Jaguar

Legend of the Jaguar is een splinternieuw 3D slot van Playtech. Dit spel heeft vjf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen en is in HTML5 ontwikkeld zodat je ook mobiel kunt spelen. Voor geld spelen kan vanaf €0.25 tot maximaal €500 zodat dit slot geschikt is voor spelers met een klein en groot budget.

Met symbolen die trapsgewijs elkaar opvolgen na een winnende combinatie en een vermenigvuldiger doet Legend of the Jaguar een beetje denken aan Netent’s Gonzo’s Quest gokkast.

Uniek is dat je de symbolen op de rollen kunt aanklikken om de uitbetaling van het symbool te zien. Er is een korte introductie video dat er prachtig uitziet en er zijn verschillende extra functies toegevoegd waarmee je in de prijzen kunt vallen.

Hoe te spelen?

Met 243 manieren om te winnen is het alleen van belang dat je de juiste muntwaarde instelt zodra je voor geld wilt gokken.

Legend of the Jaguar beschikt over een drietal extra functies die we hieronder kort beschrijven;

  • Jaguar Re-spins: Zodra er een jaguar symbool op de middelste rol voorkomt en het ontbreekt aan een winnende combinatie en free games dan gaan de jaguar re-spins van start. Tijdens de re-spins wordt het jaguar symbool wild en klapt het uit zodat de gehele middelste rol een wild wordt.
  • Cascades en Vermenigvuldigers: Na een winnende combinatie spatten de winnende symbolen uit elkaar waarna nieuwe symbolen vallen. Als er na het trapsgewijs vallen van nieuwe symbolen wederom lijnwinst wordt behaald wordt de vermenigvuldiger verhoogd.
  • Free Games symbolen: Bij drie free games symbolen krijg je de keuze uit drie verschillende gratis games. Het betreft spelletjes met of een dubbele vermenigvuldiger, stacked wilds of winning games.

Free Games Uitleg

De free games symbolen komen voor op de rollen 1, 3 en 5, je hebt er drie van nodig om een van de free games te kunnen selecteren.

Je kunt hiermee een van de volgende gratis spelletjes winnen;

  • Double Multiplier (Hoge Variantie): De lijnwinst vermenigvuldiger tijdens cascades wordt verdubbeld waardoor je een vermenigvuldiger tot 2x, 4x, 6x en 10x krijgt. Hiermee krijg je 10 tot 15 spins.
  • Stacked Wild (Medium Variantie): Tijdens elke free game spin is er een stacked wild symbool. Het aantal spins dat je krijgt schommelt tussen de 6 en 10.
  • Winning Free Games (Lage Variantie): Je ontvangt hiermee 8 tot 12 free spins en elke draaibeurt levert een lijnwinst op! Als er geen lijnwinst voorkomt krijg je de free spin opnieuw toegekend.

Wat vinden wij van Legend of the Jaguar?

Legend of the Jaguar is een mooi ontworpen slot waarbij je tijdens de bonusronde zelf de hoogte van de risico kunt bepalen. Wij hebben de varianties in de review vermeld. Ons advies is om de hogere variantie te selecteren want daarmee maak je kans op een x10 multiplier.

Je kunt hierboven het gratis demospel uitproberen of maak een account aan bij Bet365 en waag een gokje voor geld.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip