Legend of Shangri-La
4.0/5

Legend of Shangri-La


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Legend of Shangri-La

The Legend of Shangri-La video slot is wederom een NetEnt slot met cluster pays. Cluster Pays is een bekend systeem dat bij een aantal andere NetEnt slots wordt gebruikt net als de nieuwe toevoeging aan het vervolg van de Twin Spin gokkast Twin Spin Deluxe.

The Legend of Shangri-La is prachtig vormgegeven en geeft je een echt Zen gevoel tijdens het spelen.

Winlijnen ontbreken dus vanwege het Cluster Pays systeem en de basis van dit spel lijkt dan ook veel op alle andere Cluster Pays slots maar er is gelukkig meer. Behalve de aangrenzende winnende combinaties is dit spel ook voorzien van extra features waarmee je beter in de prijzen kunt vallen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96.59% best goed en de variantie is gemiddeld.

The Legend of Shangri-La Features

Aan elkaar gekoppelde symbolen vormen een cluster en het maakt niet uit of de aangrenzende symbolen horizontaal of verticaal op de rollen verschijnen.

Het Wild symbool is in de vorm van een groene vraagteken en vervangt alle andere symbolen behalve het free spins symbool. De Guru symbolen zijn ook bijzonder want deze zorgen voor de hoogste uitbetaling en kunnen voor een enkele of dubbele uitbetaling zorgen.

Vervangende symbolen kunnen geheel willekeurig op de rollen worden geplaatst zodra er twee of meer clusters in het spel verschijnen.

Sticky Re-Spins en Free Spins

Zodra je twee clusters hebt die geen winnende combinatie vormen kunnen sticky re-spins worden geactiveerd. De feature symbolen blijven staan en de rollen blijven draaien totdat er geen nieuwe feature symbool meer voorkomt. Bij drie of meer free spins kaarten win je extra draaibeurten, de staffel is als volgt;

  • 3 kaarten – 5 gratis spins
  • 4 kaarten – 6 gratis spins
  • 5 kaarten – 7 gratis spins
  • 6 kaarten – 8 gratis spins

Er is tevens een Nudge functie aanwezig zodat je bij twee free spins de kans krijgt om een derde rol te nudgen.

Free Spins bonus

Zodra de bonusronde van start gaat worden er random wilds aan het spel toegevoegd. Tijdens de eerste draai worden er twee wilds toegevoegd en aan het einde van de draaibeurt worden er nog eens 2 tot 6 wilds bijgeplaatst.

Wilds blijven bij de volgende draaibeurt staan! Zo is het vormen van een winnende combinatie tijdens de bonusronde wel heel eenvoudig.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip