Legacy of the Tiger
4.0/5

Legacy of the Tiger


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Legacy of the Tiger

Playtech heeft een hele reeks gokkasten met progressief oplopende jackpots maar ook met vaste jackpot prijzen. Legacy of the Tiger is een gokkast dat is gekoppeld aan de Mega Fireblaze Jackpot waarbij de hoogte van de jackpot bepaalt wordt door de inzet waarmee je speelt. Het thema speelt zich af in Aziatische jungle en zoals de titel al aangeeft speelt de tijger een hoofdrol. De graphics zijn niet heel bijzonder maar dat heeft Playtech goed gemaakt door de bonus opties waarmee je een hele mooie prijs kunt winnen.

Behalve een uitklappende wild tijdens het basisspel heeft Legacy of the Tiger twee extra bonus features. Er is een gratis spins bonusspel waarbij de middelste rol alleen wilds of volle maan symbolen bevat. Symbolen van een volle maan kunnen een feature activeren waarmee je geldprijzen of een van de jackpots kunt winnen. Het speelveld wordt nu uitgebreid en het is de bedoeling om uitsluitend volle maan symbolen te landen. Dit is een vergelijkbaar mechanisme als je gewend bent van de Amazing Factory gokkast.

De RTP is met 96,59% flink boven het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is 10.000x de inzet.

Werking van de Legacy of the Tiger Gokkast

Het speelveld van Legacy of the Tiger bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 50 vaste lijnen. Een winnende combinatie ontstaat zodra je drie of meer dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €450 per draai. Zodoende is dit spel geschikt voor spelers met een klein of groot budget.

Speelkaart symbolen leveren zoals gebruikelijk het minste op. Vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 1x tot 1,6x de inzet. Een toekan, krokodil, slang en orang-oetang tellen als premiums en leveren maximaal 2x tot 3x de inzet op.

De tijger telt als wild symbool en vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen. Het wild symbool kan bovendien uitklappen om een gehele rol in beslag te nemen.

Gratis Spin Bonusspel

Het symbool van een verwilderde dame telt bij Legacy of the Tiger als scatter en als je er drie van draait gaat het bonusspel van start. Nu ontvang je eerst een uitbetaling voor het aantal scatters en 8 gratis spins. Tijdens de bonusronde kunnen op de middelste rol alleen wilds en maan symbolen landen. Voldoende maan symbolen geven toegang tot de respin feature waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Mega Fire Blaze Respins

De Mega Fire Blaze Respins worden actief zodra je zes volle maan symbolen tijdens het basisspel of bonusspel draait. Nu verandert het speelveld in een raster formatie en krijg je drie respins toegekend. Zodra je een maan symbool landt wordt dit symbool vastgehouden en wordt de respin teller gereset.

De maansymbolen zijn voorzien van geldprijzen, jackpot sterren en sleutels. Een sleutel zorgt ervoor dat een extra rij wordt toegevoegd. Als het lukt om 7 of 8 rijen te bereiken dan ontvang je een winst vermenigvuldiger van respectievelijk x2 en x5.

Als het lukt het om de 9e rij te ontgrendelen dan worden de jackpot sterren toegevoegd. Een jackpot ster zorgt voor een van de volgende jackpots;

  • Mini: 20x de inzet
  • Minor: 100x de inzet
  • Major: 500x de inzet
  • Grand: 1.000x de inzet

Het is mogelijk om tijdens de respin feature meerdere jackpot prijzen te winnen.

Wat is onze beoordeling van de Legacy of the Jackpot Slot?

Zowel het basisspel als de gratis spins bonusronde van Legacy of the Jackpot zijn op zichzelf niet heel bijzonder. Het draait voornamelijk om de mega fire blaze respin feature dat gelukkig vrij snel te bereiken is. Een voordeel van de bonusronde is dat je sneller het jackpot spel kunt bereiken doordat de middelste rol alleen maansymbolen en wilds bevat.

Andere slots met een vergelijkbaar thema zijn Gonzo’s Gold van NetEnt en Mayan Eagle van All41 Studio’s. Geniet hier eerst alvast van het gratis demospel. Voor echt geld spelen kan bij Bet365 waar je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder een welkomstbonus meepakt.

Pluspunten
  • Hoge inzetmogelijkheden
  • Uitklappende wilds tijdens het basisspel
  • Een gratis spins bonusspel met extra kans op de respins feature
  • Respins bonusspel waarmee je meerdere jackpots kunt winnen
Minpunten
  • Op visueel vlak niet bijzonder
© Copyright 2023 Gokkasten Stip